15

Анонимен

преди 8 години

Причините са1 мьжьт в леглото мисли само за кефа си-това са импотенти попринцип или им са малки ония са работи2 майката е сьщата3амбициозни ***, до вьрха достигат само те

14

най-важното

преди 8 години

Еднообразието е най-важната причина за изневерите ! Колкото и голямо внимание и уважение да получавате от половинката си ,на всеки му омръзва от еднообразието ,дето се казва цял живот боб не се яде ! Колкото и да сменяте пози и тактики за правене на секс ,няма полза понеже го правите все с един и същи партньор ,така че никой да не си въобразява ,че като сменя тактиките и позите ще направи така ,че на половинката му да не й се иска секс с друг човек ! Разнообразието е чрез изневяра или суинг !

13

до 30 и до 33

преди 8 години

НЕкои уточнения.Значи, мъжете изневеряват с непознати, а жените с познати. Последното не значи, обаче, че изневеряват по-малко. Не значи "женска вярност". Просто жените се страхуват от непознати мъже, понеже са по-слаби физически, а мъжете не се страхуват, толкова от непознати жени.

12

а

преди 8 години

Никой никому не изневерява. Аман от хилядолетни комплексари. Живейте с когото искате и както искате, но не налагайте правилата си на останалите. В природата мъжкият и женският индивид правят секс. Бракове - такива булшити има само във вашите глави. Оставете хората да си живеят както ги е майката природа създала.

11

Анонимен

преди 8 години

дрън-дрън

10

Анонимен

преди 8 години

До АленГрозните не били изневерявали, ама друг път.Прочети какво е написал друг по-долу - някой патки изневеряват, осмисляйки това като състезания с колежки и приятелки. Ако иска да натрие носа на някоя, ще преспи с момче, което съперничката й харесва. А на мъжа са му слаби ангелите и, след като е само за веднъж, не се спира и пред грозновата жена.Така грозилото се утешава,По-хубавите жени са по-желани, по-ухажвани и задиряни, но това не означава, че всяка една от тях ляга с когото й падне.

9

75

преди 8 години

Винаги може да намериш по-богат,пардон по-обичан,от настоящия споснор,пардон от голямата и истинска любов.

8

алена балена пУрто-

преди 8 години

каленаНякои са по-долу от животните, други са равни на ангелите.

7

Анонимен

преди 8 години

Колко тъпо и примитивно същество трябва да си (нещо като Николета Лозанова или Алисия) за да изневеряваш за отмъщение или поради причините изброени в коментар 36, вместо да го направиш заради самото удоволствие. Много сте зле, *** жени, коментиращи тук. Нека всяка която не е изневерявала на мъжа си да ми сложи плюс. Нещастнички.

6

до 11

преди 8 години

Всъщност загадката на жената е..., че няма никаква загадка.При нея нещата просто се случват. По "ефекта на пеперудата". В зависимост от сезона, ЦИКЪЛА на Луната, времето на денонощието, музикалния фон, осветлението, количеството и вида на изпития алкохол, асоциативни връзки, внушения. Елементите, които могат да се окажат въздействащи на мотивацията й са безброй, в безброй взаимовръзки.Та поведението на жената трябва да е предмет не толкова на психологията, колкото на теория на вероятностите.

5

ученолюбив

преди 8 години

Аз тоя урок го знам - мъжете са виновни.

4

Шаран_БГ

преди 8 години

То голяма философия, брей ! Който си е *** и подлец по душа / няма значение пола /, той си е и!Когато си се събрал със някого /някоя/, със съзнанието и убеждението, че ще създаваш деца и семейство, заедно със всичко хубаво, ще има и лошо. Но трябва стоически да се понесе. Най-вече поради запазване на собственото /на първо място/ и на членовете на семейството здраве!!! Физическо, психическо, морално ..и прочие. Защо светът е пълен с психически неустойчиви индивиди !?!?!??...

3

Тя изневерява при

преди 8 години

2. БРАК БЕЗ ЛЮБОВ - ако се е омъжила по сметка; ако някой й е оказал натиск и я е принудил; ако поради някаква причина е престанала да обича и уважава човека, в когото някога се е влюбила. И не пренебрегвайте УВАЖЕНИЕТО - може да не изпитва вече към мъжа си предишното физическо влечение и романтични чувства, но ако го уважава, тя няма да му изневери, независимо дали е интелигентна или простичка.Всички останали причини, изброени в статията са валидни само в някои случаи, не във всички.

2

Тя ще изневери за

преди 8 години

1. ОТМЪЩЕНИЕ - това го запомнете!!! И най-кротката и свястна жена, след като е простила изневерите на мъжа си и е направила безброй отстъпки в името на запазването на връзката (или на вече създаденото семейство), ако продължи да бъде поставяна в позициите на жена, на която любимият (съпругът) изневерява пак и пак, ще извърши макар и еднократно прелюбодеяние и така ще възстанови САМОУВАЖЕНИЕТО СИ. Не си въобразявайте, че ще я спрат моралните принципи, които тя може и да не е загубила.

1

анонимен

преди 8 години

Или лош любовник или ***