16

българка

преди 8 години

Браво Ивче! Затапи ги Всички, които ти завиждаха. Ти доказа , че си достойна БЪЛГАРКА.Нека Всички спортисти се доказват като теб.Още веднъж БРАВО.Бъди здрава и щастлива.

15

dp

преди 8 години

Страхотна е. Има си и вид на супер-атлет; другата, за която се сещам да ми е докарвалатая асоциация е Стефка Костадинова (май рекордът и още си стои?).Постижението е прекрасно, това след като доста от най-добрите и години и отидоха зянсъс счупването.Последните 50 метра май беше най-бърза (гледах само полуфинала), ако имашедисциплина 220 метра навярно би била първа - е, може би втора, оная холандка екато Болт, невъзможна работа е май някой да се надбягва с нея.

14

до топкова Може 14

преди 8 години

Приятелю Ивет е седма,но ако си пропуснал,след думата"седма",следва "в света" !!!Моля те от сърце стани и ти седми в света и аз ще ти се радвам от сърце,а няма да плюя по теб)))

13

Лега атлетика

преди 8 години

Световното първенство по "лега" атлетика - някакво легнало светоно е било...

12

толкова Може

преди 8 години

Пост 11 - До роден език...................................явно това й е Тавана !!най-добре е да се откаже , Предпоследна...това не повод за радост

11

Войвода

преди 8 години

Браво,и последна да беше пак щях да се гордея с нея.Много готина,много позитивна личност.Една от малкото...

10

Сандо

преди 8 години

гола, искам я гола !

9

роден език

преди 8 години

завърши седма от осем?На български се казва предпоследна.

8

Иван

преди 8 години

Браво, да е жива и здрава! Да продължава все така и занапред, надяваме се да вземе и злато на форум от такова ниво! За незапознатите - конкуренцията е убийствена на такова първенство! Ние българите сме щастливи да имаме състезател на финала! Знаете ли само чужденците какво си казват и как се чудят, като чуват името на нашата държава. Браво на Ивет!

7

Анонимен

преди 8 години

до 7В какво е била Първа?Никога не е била първа на Световно или Олимпиада.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

* зад НЕГО на финала

5

Анонимен

преди 8 години

БРАВО!!!ТАЗИ СЕ СТАРАЕ !!!БИЛА Е И ПЪРВА!!!НО В СПОРТА ПЕНСИОНИРАТЕНО Е РАННО :D

4

АТАКИСТ

преди 8 години

до 5Леко се обърка, брачед! 1 секунда при 100 и 200 метра са 10 метра разстояние. Тоест най-бързият българин на 200 метра разстояние би оставил Ива на 20 метра зад нея на финала.

3

Анонимен

преди 8 години

Представете си че най-бързият българин Николай Антонов на 200 метра има 20.20. Това 22.32 на Ивет означава, че е преминала финалната права само на 2 метра зад него след 200 метра разстояние!Невероятна!

2

Анонимен

преди 8 години

Иве, върхът си - БРАВО! Всичко си имаш - хъс, борбеност, ведрост, усмивка.... пък си и най-красивата / майко к'ви мутанти бягаха с теб.. / Де да имаше повече като теб! Още един път БРАВО и бъди щастлива!

1

Анонимен

преди 8 години

Браво на Ивет !