143

изтрихте ми комента

преди 8 години

АЗ СЪМ В КАНАДА И ВИ КАЗВАМ ОТ ОПИТ,ТЕЗИ БЕЖАНЦИ СА МНОГО МНОГО МНОГО МРЪСНИ, ПОДЛИ, НАГЛИ, ЛЪЖЦИ, КРИМИНАЛИСТИ, ЕБ..ЧИ, МЪРЗЕЛИВИ И ГАДНИ!!!НЕ ПУСКАЙТЕ ТЕЗИ МОБИЛНИ БОМБИ В БЪЛГАРИЯ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В МИННО ПОЛЕ!!!АЛЛАХ ЛИ Е, БОГ ЛИ Е ТАМ ГОРЕ, КОЙТО И ДА Е ДА НИ ПОМАГА ЧЕ ЗАРАЗАТА ИДЕ!!!ДРЪЖ СЕ БАЛКАНЧАНИНО!!!

142

Анонимен

преди 8 години

Светът ще стане по хубав когато се премахнат религиите...неоспорим факт...

141

Анонимен

преди 8 години

Майната им на парите, искам да живея в Християнска държава !!!

140

Анонимен

преди 8 години

Работещ арабин? Е па такова животно нема!

139

Коко

преди 8 години

А защо има визи в САЩ и границите са затворени?

138

Анонимен

преди 8 години

Америка създаде ИД а сега Европата да прибира емигранти....Ако искаха американците могат за една седмица да решат проблема с ИД ама за тях е по-важно да създават хаос в Украйна и Европа да търпи последствията ние Българите колко пари и работни места загубихме от авантюрите на Америка в Близкия изток и Украйна

137

Анонимен

преди 8 години

ВАШИНГТОН ОТПРАВИ ЗАПОВЕД КЪМ ЕС "ДА СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА БЕЖАНЦИТЕ СИ"....НА КОЕТО НЯМА КОЙ ДА ИМ КАЖЕ"АМА ТЕ СА ПЛОД НА ПОЛИТИКАТА ВИ ТАКА ЧЕ СЕ ПОГРИЖЕТЕ ВИЕ ЗА ТЯХ "

136

МИГРАНТИ???

преди 8 години

БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ НИ ШОКИРАТ ТЕЗИ ДНИ С УНИКАЛНИЯ "ПРАВОПИС" И ИЗОБРЕТЕНИТЕ ОТ ТЯХ НОВИ ДУМИ. ОТКОГА ЕМИГРАНТИТЕ СТАНАХА МИГРАНТИ? ДОРИ ПРАВОПИСНАТА ПРОГРАМА ПОДЧЕРТАВА С ЧЕРВЕНО МАСТИЛО ТОВА "МИГРАНТИ", НО РЕДАКТОРИТЕ В МЕДИИТЕ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ НАД ТОЯ ФАКТ. ЗНАЧИ ВЕЧЕ НЯМА В УЧЕБНИЦИТЕ НИ ПО ИСТОРИЯ ДА ПИШЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ В РУМЪНИЯ, ЗА БЪЛГАРСКАТА ЕМИГРАЦИЯ ПРЕДИ 1878 Г, А ВЕЧЕ ЩЕ ИМАМЕ "БЪЛГАРСКАТА МИГРАЦИЯ В БУКУРЕЩ".ДОТАМ Я ДОКАРАХМЕ, ЧЕ *** И ПУЛЬО ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД ЕЗИКА НИ

135

Анонимен

преди 8 години

До за 151..Лекар? Значи, у нас - доктор "Смърт", със специализация - най-ГНУСНИЯ РЕКЕТ - ЗДРАВНИЯ! Москов само загатна за мониторин върху резултатите от работата на такива като теб, и вие побесняхте, като орляк стършели. Е, да, ама вече няма да ви се уреди въпросът - ще ви се плаща само ако лекувате хората, ако им правите план за лечение, ако поне стопирате развитието на болестта. Иначе - парички - йок. Ще работите като копачи, каквито всъщност сте 70 % от вас.

134

Анонимен

преди 8 години

"както направи Америка..." Вероятно странният автор на статията има предвид САЩ, но забравя безспорна истина - европейските емигранти отиваха в САЩ и на континента Америка на една почти празна земя, населена с ***,незнащи, какво е пушка и уски. Т.е. един нецивилизован континент се заселваше с относително цивилизовани хора. Сега процесът е обратен по отношение на Европа. А САЩ се правят че проблемът не ги засяга, въпреки че те пряко са виновни за това, и не приемат нито един бежанец.

133

Анонимен

преди 8 години

Пуснете джихадистите в Европа и ги оставете да правят атентати, за награда - ръкопляскане от краварите.

132

Анонимен

преди 8 години

До 145Ушанките ги остави сега те са в обедна почивка и си пият водката. Тук дават акъл американците на кого да пускаме повече, статията е тяхна.

131

678 leto

преди 8 години

ei taka si pochivali bolgarite na asparuh sled dalgia prehod ot asia...:) pa im se rodila idea da si osnovat dirjavata bolgaria ...

130

до 152 от славянин

преди 8 години

Колко хора излекува досега, ''лекарю''!? Достатъчно е човек да прочете двете ти изречения написани в стил ''егоцентричен селски ***'', за да разбере, че трябва да се пази от такива ''лекари'' като теб като от чума! И още по-странно е как така медицината все по-модерна, лекарите все по-компетентни, пък болестите все повече, я ни посвети в този фокус, ''лекарю''!?

129

славянин

преди 8 години

Как се радвам, че малко по малко истината излиза наяве - световните ч.ф.тски гангстери-''демократи'' вече сами издават какви са им истинските планове - да държат Близкия изток постоянно горящ, за да може той да се изсели в Европа и да я заличи като континент на белите християни! Ако европейците имат поне малко смелост и достойнство трябва да качват на кораби всички бежанци и да ги пращат на техните създатели отвъд океана! Ама няма да стане, от третополови да търсиш смелост и достойнство!?

128

Аз Малдив

преди 8 години

Икономист да си ги пуска в редакцията да печелят - аз не казвам на комшията, как да си управлява къщата.

127

Анонимен

преди 8 години

Доживяхме акъл от хората, построили стена по границата с бедните мексиканци. Да не говорим, че в Тексас по границата има доброволни патрули с джипове и пушки, потърсете в тубата.

126

Грешка

преди 8 години

И аз искам да ходя на помощи в Саудитска Арабия, ама няма кой да ме пусне.Тия хора носят със себе си и манталитета и се смятат за повече от останалите защото са мюсюлмани. На пример ако една жена европейка отиде в Катар трябва да носи определени дрехи и да си покрива главата , а като дойде някоя мюсюлманка в Европа ще изреве света че я карат да се снима за паспорта без забрадката и.

125

селчо

преди 8 години

А бе, то бива пропаганда бива, ама тая статия кърти . Тия нали тия ще дойдат с техните си порядки, а всички знаем за какво става въпрос, нашите *** ни стигат

124

ПРОСТО Е:

преди 8 години

КОЙТО ИСКА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ -----ДА СИ Я ОТВОЮВА ИЛИ ...ЗАПЛАТИ!/.. друг да му я отвоюва , като българите../КАТО НЯМАШ ПАРИ --ПЛАЩАШ С КРЪВ!!ПРОСТО --КАТО БОБ!!!!