15

Стефан

преди 7 години

До СимеонНе помня цената на скумрията, но си спомням, че баща ми хранеше бабините котки (около 20) всеки ден с такава риба. Акулата струваше стотинки, а цацата се връщаше обратно в морето....

14

Анонимен

преди 8 години

Чудесно, не го знаехме, особено за ползата от рибата! Яжте с кеф: лаврак - 16 лева, сьомга - около 20-22 лева, но пък има рагу (гръбнак с ребра) от сьомга за 5.60 лева, пъстърва -10-12 лв, има и няколко още по-евтини - от по 36 и 40 лева!=====================Ние не се борихме за риба, ние се борихме всеки ден да има банани по магазините, а не само на нова година.Сега всички лапаме банани.

13

Симеон

преди 8 години

Скумрия 3-7лв. Колко беше при любимият ви комунизъм?

12

Анонимен

преди 8 години

Чудесно, не го знаехме, особено за ползата от рибата! Яжте с кеф: лаврак - 16 лева, сьомга - около 20-22 лева, но пък има рагу (гръбнак с ребра) от сьомга за 5.60 лева, пъстърва -10-12 лв, има и няколко още по-евтини - от по 36 и 40 лева! Папкайте със здраве! кой в е крив, че не сте си направили банка с парите на честни ***, че сте градили България с безплатен бригадирски труд, вместо до учите английски и да станете стипендианти на Сорос. Изборът е бил ваш и на татко ви - "антифашист"...

11

Аз Малдив

преди 8 години

Ако бяха написали и нещо за пиячката, трябваше да кръстят изследването - Яли, Пили и се Веселили. Защо се веселили ли - ами обследвали са 200 жени все пак...

10

vesko02

преди 8 години

Защо не направите по задъбочено проучване ,колко време ние българите можем да издържим на сьомга и пържоли?

9

Анонимен

преди 8 години

Само луд или невежа вярва за нещо на англосаксонци. Хеле пък на учЕните им...

8

В края на

преди 8 години

изследването станало ясно, че групата британски учени е предимно от индийци.

7

Анонимен

преди 8 години

Не пие,не пуши,не яде месо и умря...здрав!

6

Анонимен

преди 8 години

Платена спонсорирана статия. В месото има полезни но и много вредни вещества. Както и в много други храни. Просто трябва умереност.

5

33

преди 8 години

На тия британски учени кой ли месокомбинат им поръча да го "установят" това?! Ама пък готино - после ше делкат с фармацията.. А който има малко мозък - мисли, а не вярва на смешки!

4

Анонимен

преди 8 години

Така си е, но за съжаление заплатат не стига, а темлешки пържолки се полагат само на полицейските кучета за награда пък сьомгата на кюфтенца една друга едра дама от ГЕРБ си хранеше кученцето.

3

за сланинката

преди 8 години

Познавам един дядо който живя до 94 и всеки ден хапваше сланинка, даже и през лятото. Всичко е въпрос на умереност и баланс, ние не само ядем гадости а и прекарваме цял обездвижени зад компютъра.

2

Анонимен

преди 8 години

Странно е как една храна, която представлява гниеща плът, и мазнината й стои в твърдо състояние при телесна температура, може да прочиства артериите!!! Това е ЧУДО!

1

NOLF

преди 8 години

до 1Бяла риба.