5

Недялко

преди 8 години

2,много хубаво си го написал/а, поздравявам те за начина, по който го описваш и разказваш, направо се радвах да го чета. Напълно се съгласявам с теб, в продължение на около 20 години сме имали няколко котки(котараци). Имало е много, много случаи, в които просто сме оставали изумени колко е интелигентен. А има и голямо значение: колкото повече време им отделяш (както и при хората) и си играеш с тях, толкова по-интелигентни и умни стават.

4

Анонимен

преди 8 години

Моите са две - братче и сестриче. У дома е малка лудница:))) Живея на последния етаж в кооперация и целият покрив е техен :))) Като малки Карлсончета са, трябва да им сложа по една перка, че наистина се страхувам да не паднат:(

3

Анонимен

преди 8 години

така е по време на демокрацията. Всички котки са бездомни, а в русия какви приюти за животни има. Самия Путин редовно ходи да се грижи за животните.

2

Анонимен

преди 8 години

Страхотно интелигентни същества! Направо ме е страх, като виждам, как ме разбира нашата писана, колко е чиста и подредена. Не умееше да си прибира ноктите при игра, два пъти и казах и сега - все едно че няма нокти. Игрива и изобретателна, подвижна, скоклива, играе на "гоненица" и "криеница",така че дъх не ти остава. А колко смешки прави съзнателно, очичките и светят от закачката. Вземете си коте, но преди това осъзнайте, че то не е играчка, а живо божие същество!

1

Анонимен

преди 8 години

Точно така и направих. Преди 2 години си намерих едно коте пред нашия вход и си го прибрах и сега е голяма, дяволита и игрива котка. Който няма котка, не знае какво е, трябва да си вземе! Много ме радва!