28

Диана

преди 8 години

Трабво да се правят ремонти, да се подържа инфраструктурата. Никой не го отрича и всички се радваме - и шофьори, и велосипедисти и пешеходци. Обаче... качеството на всеки един ремонт е под всякаква критика и след зимата нещата ще бъдат много по-зле отколкото, ако изобщо не е ремонтирано. Това е проблема, не е временното неудобство. И общинските инспектори вместо да търсят отговорност от изпълнителя при подадени сигнали, започват да се обясняват на хората защо така трябва да бъде - смешно е.

27

Анонимен

преди 8 години

И никъде не споменахте как са се отразили ремонтите на и без това дефицитния кислород в софия, минаването покрай витошка стана съвсем непоносимо за хората. "По думите й ремонтите наистина са донесли загуби на бизнеса. "Още щом затвориха шосето, работата намаля рязко. Хората в тази част на Витошка са свикнали да спират колите отпред", каза тя и обясни, че в момента това не е възможно." - Пълни глупости, аз не минавам като пешеходец, поради смрадтта, шума и мръсотията.

26

DreamTheater

преди 8 години

Супер!Браво!

25

Картоф

преди 8 години

До АнонименТоест живееш в Сомалия? Не знаех, че там има интернет.

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКаквото- такова. Като не ти харесва- напрви нещо съществено по въпроса. Никой не се впечатлява иначе от жалките ти тирадки.

23

Rejep

преди 8 години

И комплименти за ника. Поне осъзнаваш, че си Ганьовец. Повечето не са способни.

22

Rejep

преди 8 години

До ГаньоНе, искаме да се ремонтира целия град, а не само центъра. В крайните квартали състоянието е апокалиптично! Тва е все едно да си миеш само предните зъби щото тие от зад и отстрани не се виждат!

21

Ганьо

преди 8 години

Аз мрънкащите не мога да разбера... вие искате да не се ремонтира нищо и да живеем в средновековито ли, що ли?

20

леш

преди 8 години

Като има ремонт - Що има ремонтКато няма ремонт - Що никой не ремонтираЖалки сте.

19

Анонимен

преди 8 години

АЙДЕ НАРОДЕ НА ЕВТИНИЯТ БЕНЗИНЕЦ И ДИЗЕЛЧЕ. ДЕНЕСКА ЗАРЕЖДАХ У МАКЕДОНИЯТА НА 1 ЛВ. 48 СТ. ДИЗЕЛЧЕ. НА КОЛКО ГО ЗАРЕЖДАТЕ У БУГАРСКО ГОРИВОТО БРЕ ОРА? ЩОТО У НЕМАЧКО МИНАЛИО ПЕТЪК ЗАРЕЖДАХ ДИЗЕЛЕЧЕ НА 1 ЕВРО. КАКО СА ЦЕНИТЕ У БУГАРСКО?

18

Анонимен

преди 8 години

Айде стига сте се оплаквали, после ще имате нов булевард. А и безшумен трамвай, няма да го чувате като минава :)

17

Ррррр Цолов

преди 8 години

Браво ГЕРБ! Градиме България!!!

16

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Герберастките кметове крадоха 4 години и сега, когато изборите наближиха изведнъж се юрнаха да правят ремонти.Цяла България е разкопана !Като по правило сериозни ремонти и строителство не се прави. Правят се козметични такива, но за сметка на това демонстративни.Примерно сменят се тротоарните плочки по главните улици. Не е скъпо, но за сметка на това целия град вижда, че се прави ремонт.Защо обаче това не се правеше методично през всичките 4 години на мандата, а сега изведнъж ?

15

Витошка=България

преди 8 години

Айде стига с тая Витошка - в крайните квартали тротоари няма, всички пейки са счупени, градският транспорт е на 30 минути, от сградите мазилката пада, бездомни кучета са навсякъде... Дружба, Младост, Надежда - само източник на данъци ли са? Колко хора живеят на Витошка, че и в новините влезе, и колко в Надежда примерно...Ама в Надежда като започнат ремонт, и се чудят, че някой изобщо се е сетил за тях, а не да ореват орталъка.

14

ха ха

преди 8 години

Абе и тея сигурно бъркат в касата с меда ама поне правят доста неща, ДПС то крадеше на 100%.

13

Анонимен

преди 8 години

"Ремонтите оказаха негативен ефект върху бизнеса на търговската улица"Това направо ме разби!!! А липсата на ремонти оказва позитивен ефект, така ли?

12

анонимен

преди 8 години

Ти *** ли си? Не става дума за пешеходната зона на Витошка

11

???

преди 8 години

Алоооу, вчера я открихте тая "Витошка" и днес почнахте "реконструкции " !

10

до 9

преди 8 години

Такава пропаганда не си спомням дори по времето на Бай Тошо.-От прехваления социализъм остана само ръждата и развалини.

9

тъй де!

преди 8 години

ГЕРБ строи, а ДПС и БСП лаят!