31

коко

преди 8 години

Абе не е ли съветски?Ау забравих че докато едни правят гигански бомби и бутафорни танкове и се фукат с тях ,други строят мостове,кораби ,нови коли...72605

30

ШОП

преди 8 години

От коментарите разбрах че между варненци и бургазлии цари непримирима омраза и злоба. Селска чест от Маскани по БНТ (българска национална тъпащина)

29

Анонимен

преди 8 години

113т. е доста добре! Виждал съм го в Осло. 121т. беше другия роял прицес. Хубаво е, че вече идват в БГ, но трябва да са много повече. Хубави пари могат да се правят покрай тях!

28

Аркадаш!

преди 8 години

Българете не са возат на такиви кораби шот немат паре. А немат паре шот ги харчат за подкупи на докторе, митничаре и прокуроре. Сичкото пара си дават за златни пироне, птичи грип, климатици и да вадат внуци-убийци от аресто.

27

Анонимен

преди 8 години

Тъжно, щом един най-обикновен круизен кораб е в състояние да ШАШНЕ Бургас...

26

Анонимен

преди 8 години

Абе, вие сериозно ли?! Какъв е тоя телешки възторг? Че те ВСИЧКИ круизни кораби в последните десетина години са 5-звездни. Този конкретно е сред по-НЕлуксозните. Нека са добре дошли туристите с този кораб, пък с всички останали, ама тая "новина" ми идва малко в стилистиката на "Работническо дело". Сори.

25

Анонимен

преди 8 години

Алоууу, троляците, и за това ли ви плащат да плюете бе, гамени прости?! Статията е за едно хубаво нещо, което се е е случило на българско пристанище. А не за това кой какъв е, откъде е и какво е направил на другия!

24

Анонимен

преди 8 години

Стотици варненци са капитани офицери и механици на такива кораби по цял свят . Има варненци капитани и на американски военни кораби ! От тази година кадрите на морското във Варна могат да работят на кораби под японски флаг , *** кво да им обясняваш на комплексираните бургазлийчета ...

23

МДААА

преди 8 години

ТИЯ КОИТО ПЛЮЯТ ДЕНОНОЩНО СА КУХИ *** - ПЛАЩА ИМ СЕ ДА ИЗЛИВАТ ЗЛЪЧ ПО ВСЕКИ ПОВОД!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Хиляди варненци работят на такива пасажели , включително и на тоя. Бургаските и шопски селяци нека се дивят и цъкат с език .Варненци карат / управляват/ най-големите пасажери в с вета -Алюр и Оазис ! Кво да ви обяснявам на комплексираните бургазлийчета ...

21

Баба Меца

преди 8 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЩо бре, вие там у Бургас да не би Комлука да го благоустроихте? Готиното ви кметче, любимеца на Боко, да не би да построи еднофамилни къщи на съгражданите ви от индийски произход? А пък като знам къде си боцнахте Горската Мара...мале, мале

20

Кикс

преди 8 години

С КТБ потопихме 3 такива...

19

Анонимен

преди 8 години

Само *** мнения.Как да ни е наред държавата? Почти всички сеят злоба и жлъч!!!

18

Анонимен

преди 8 години

"Директорът на бургаското пристанище Диян Димов разказва, че това е най-големият кораб, който е влизал в Черно море - и като пасажери, и като параметри. 113 000 тона, това е много повече от всички кораби, които са в пристанището в момента."Така е като унищожихме корабостроителниците си сега ще се радваме на тонажа на чужди кораби и ще пресмятаме на какво се били равнявали...Работата си е за реване а не за радост

17

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Наистина трябваше да ги докарат до Варна да видят живи Гагаузи.А може и малко Максудче...Хи хи хи

16

Анонимен

преди 8 години

До ВарналиятаТе пак като не са написали, че круизния кораб е дошъл благодарение на гербажиите и в частност Боку пак добре... Вие за някаква бройка се притеснявате.

15

дон Мафиозо

преди 8 години

до 19Изключително слаб беше сезона за алчните тарикати с две леви ръце!Айде на евтиното море!

14

Варналията

преди 8 години

"...Capacity: 3,080 passеengers" ...това е от wiki, интересно как са се събрали толкова хора повече като това е макс капацитета. Да не би да има и правостоящи пасажери :) :)

13

Burg

преди 8 години

@18: Колко е дълго крайбрежието на Уганда и Мали и колко круизни кораба акостират там?Едва ли някой у нас може да бъде "шашнат" от плаващ жилищен блок.Следващата дестинация на кораба е по горното течение на Перловска река.

12

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо, че казват по някоя хубава дума за страната ни, че от българин трудно може нещо хубаво за България да чуеш.Туристи, добре дошли в племето на оплаквачите.