7

Анонимен

преди 8 години

Абе какво ни нашариха все едно сме във филм на Тарантино,ЖЪЛТИЯ ,ЧЕРВЕНИЯ,ЗЕЛЕНИЯ,КАФЕВИЯ,айде

6

Матю

преди 8 години

Лекуват ни по пътеки, категоризират ни спешни по кодове и т.н. грамотен съм мога да чета и пиша. От лекаря очаквам да ме лекува, не да ме описва с милион цифри и да ме вкарва всеки път в 1000 регистри, а аз да продължавам да съм болен и нещастен. Баста. Престанете с глупостите. Сложете един инженер да ви оптимизира и модернизира спешната а вие правете това за което сте прозвани- да лекувате.

5

Speshno

преди 8 години

Че се мре и това е то. Предлагам вместо спешна да я превърнат в погребална помощ ще е по ефективна. Евала на спешната помощ в провинцията обаче такова добро , човечно и професионално отношение имат. За София само два пъти ми се е налагало- в първия жената почина щото спешната дойде след 70 мин. , втория- при бебето задавило се от повръщано, линейката дойде след 3 часа. А иначе си плащаме, предплащаме, доплащаме.. Пу.

4

Цвети

преди 8 години

Какво е това? Кодове за спешност!?? В коя друга държава го практикуват това? Промени промени,Реформи ама това е прекалено! Те се опитват да се отърват от нас ли? Или беше код жълто ,ама човека почина? И какво по телефона ще водим интервю ли? Докато някой лежи и умира? Каква е тая безумна работа? Вместо да направят всичко възможно да има лекари,линейки, мед. персонал. А те съкращават ли съкращават нещата! И накрая сами ще се возим до спешното-( ако е останало такова след време) БАЗИ ГОСПОДИ!!!!

3

AMBULANCE

преди 8 години

За побой над лекар и екипа му , натиснете 2 или изчакайте линейката да дойде.

2

Проблемът е в това,

преди 8 години

че линейките не са много на брой, а сега ще бъдат задължени почти неотлъчно да кръстосват маалите с многодетните майки, дето никога не са плащали нито данък, нито осигуровки. Безбройната им челяд е осигурена за сметка на нашите данъци.Всеки може да се досети че ще е точно така - това е един много елементарен предизборен ход, защото всеки знае къде има най-много деца и кои български граждани са склонни да викат Спешна помощ за щяло и нещяло, а после да я пребиват, защото не е дошла за три минути

1

Анонимен

преди 8 години

Онези от маалата и сега викат Спешна помощ, ако детето им е получило обривче. Нали преди няколко месеца пребиха медицински екип в Орландовци, защото някаква 16-годишна , извикала линейка, виждайки, че бебето й е с обрив. После роднините й набили екипа, въпреки че колата дошла за по-малко от четвърт час. А колко по-лесно щяха да се уредят нещата, ако само си беше къпала детето по-често!