21

Ханс

преди 8 години

Да се чете - Всеки втори български ром е с обезщетение в Германия. А отделно всеки германец е шокиран, след като му заявите и покажете нагледно, че етническите българи не са *** и не говорят турски език.

20

ХАЛИЛ

преди 8 години

Много се филмирате бе българЧЕТА. Какво храните вие точно? Та нали точно за това се говори в статията, а именно, че сте неспособни да се интегрирате и преживявате благодарение на социални помощи. В Германия работите главно в строителството и сте най-ниско платени от всички чужденци. Дори Пакистанците работят за повече от вас, защото са по-умни и си търсят правата. Жените ви компаньонки (тоест...), а другите ги издържа държавата. Не случайно в UK социалните помощи ги спряха точно заради вас.

19

Анонимен

преди 8 години

...Важното че европейски, глупави демокрации(ние) ги хрантутим и им плащаме.Всяка една от жените им е забулена с фередже или бурка надянала на смрадлив *** шалвари и бута поне една детска количка и около нея подскачат още 5,6 отрочета.В джамиите им които никнат като гъби след дъжд, открито призовават към джихад и събират пари и набират доброволци за терористите и Ал Кайда.Сега сигурно разбирате, защо цивилизована Европа гледа негативно на 55 годишното присъствие на тази ***,да не говорим за опити за влизане в ЕС.

18

Анонимен

преди 8 години

Като скакалците!Всички големи градове в западна Европа са претъпкани с тази мюсулманска ***. Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени. Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе! 90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 55 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.

17

грешите

преди 8 години

По скоро всеки 40- ти римлянин

16

Анонимен

преди 8 години

До ХАЛИЛ:Е, кво да праим ся, не можем всички като вас, с арабските имена, да бачкаме с *** си. Мит дем аршлох, викам, дас зи арбайтен, вие, с арабските имена.

15

Анонимен

преди 8 години

Българи в кавички.

14

Севим

преди 8 години

До Анонимен е заповядай обещавам ти че ще се чувстваш по добре от БГ тук ще ти костват само 3 месеца докато се управиш ако има кой да се занимава ав БГ цщл живот.

13

Анонимна

преди 8 години

Живея и работя в Кьолн от 13 г. Мога да заявя че българите тук просто не знаят езика и нямат желание да го научат. Работят като строители или в месокомбинат и това е. Тъпотия, много злоба и завист- това е българинът в Германия

12

до 12

преди 8 години

"ще ми трябват малко време докато се окопая после ще ми носят помощи"Смееш се, ама е точно така. Те отначало работят нещо, но е толкова зле платено, че социалните им додават. Накрая съвсем се отказват и минават на пълни социални - въпросните 27,6%. Но иначе 80% са на някакви помощи - малко или повече.Толкова по въпроса за "ценните български специалисти", които Западът "заграбвал", хахахаИ като включиш и милиардните евро-трансфери за България и ти става ясно германците как ни "обичат", хаха

11

ХАЛИЛ

преди 8 години

До Да бе даНе ме разсмивай. Много на сериозно се взехте вие българите. Знае се в цяла Европа, че вие сте най-нисши където и да отидете. Жените ви работят главно като....а мъжете ви по-далеч от общи работници не стигат. Другите са на социални.

10

zdr

преди 8 години

Kolko sa pomoshtite v germania 4e tolkova mnogo hora jiveqt v tazi skapa darjava na pomoshti?

9

до 10

преди 8 години

"Ми що не си дойдат в България - нали сега сме евроатлантици, свобода, демокрация, пазарен капитализъм"Забравяш, че без изброените от теб неща щяхме да сме още по-зле.

8

Анонимен

преди 8 години

Гледам само изявени тупанари коментират тука !Това е бизнес за точене на Европа.Повечето работят тук незаконо и точат пари от други държави.Това става много лесно и аз познавам поне 10 човека дето го правят защото 800 евро на месец са сериозен бонус за един човек тука и там.Тупанарите щом дават помощи нашите правят опашки по един километър за оформяне на документи лично съм ходил в тяхните съвети.Като видях опашката се отказах от тия помощи иначе 800 евро всеки месец .

7

Анонимен

преди 8 години

Заминавам и аз за Берлин , на 47 години съм , ще ми трябват малко време докато се окопая после ще ми носят помощи..

6

V

преди 8 години

Статията не отразява цялата истина. Има много Българи, повечето интелигентни, които си работят, но с немските си документи.

5

Нерон запали Рим

преди 8 години

Да се чете:Всеки четвърти с БГ паспорт в Германия е от римски произход !

4

Petar, NY

преди 8 години

Ето това е една от причините да емигрирам в САЩ, защото * не могат да дойдат до тук. И да дойдат ще ги вкарат в затвора. На българите емигранти в Европа пожелавам успех.

3

dominici

преди 8 години

В това видео, освен че е видео, няма нищо повече.

2

Да бе да

преди 8 години

.*какви