19

Анонимен

преди 8 години

Не ели срамно един пенсионер работел 40 години да получава 150лв пенсия а държавата да храни на готово който и да било. Значи пари има но не и за тези които са ги работили

18

гадост!

преди 8 години

незабавно да се предвиди промяна с която да се стимулира раждаемостта от висшистките в България. да се признае следването в нормалните университети за осигурителен стаж при 600 лева месечна заплата. така ще имаме нормален прираст и такива *** няма да ни заплашват. Парите ще се намерят като се ревизират инвалидните пенсии отпуснати на фалшиви инвалиди и се премахне инвалидната пенсия без предшестващ осигурителен стаж. няма друго решение засега.

17

Валентин

преди 8 години

Ъм като гледам все сирийци са на тая снимка, и всичките са майки с деца избягали от войната.

16

анонимен

преди 8 години

не ме интересува дали европа плаща тези 300лв , просто не искам да им гледам гадните мутри и не искам те да живеят в близост до моите деца!Вън от страната ни!Меркел и Оланд са национални предатели! Не искам и нашите политици да се превръщат в такива като пускат тази *** в Б-я! Никой не може да ме застави да си смесвам гените с тези на *** и на арабите!

15

чичо Гошо

преди 8 години

300лева? Моля?Не искам да псувам,но когато човек говори нормално,държи се нормално ,мисли нормално го вземат за ***.Не го ли извадиш и го удариш на масата и им покажеш какво ги чака тия омразни политици оправия няма!

14

don

преди 8 години

Само някой кух като хралупа може да каже, че бежанците са напуснали домовете си без да са били принудени.

13

a

преди 8 години

Реално бизнесът в бг има нужда от кадри с основно образование-справка обявеното заплащане за предлаганите позиции(шивачи, спомагателни работници, шофьори). Затова да се вземат мерки за по-бързо адаптиране на хората в бг, защото ние трябва да се погрижим за бедстващите. Не забравяйте европейските ценности, че трябва да се осигурява закрила на хората в нужда. Все пак сме европейци, а не ***.

12

БПФ

преди 8 години

Вън тия от страната ни - и незабавно референдум за излизане от НАТО и ЕС !!!! Българският народ не е длъжен да загива от немотия и да се топи докато изчезне от света, за да хрантутис кръвта и потта си !!!!За български деца няма едни 35 лв детски, за всевъзможните се пилеят милиарди всяка година !!!!

11

Леле

преди 8 години

Минимална пенсия - 153лв. Месечна издръжка за бежанец - 300лв.

10

xxx

преди 8 години

uuuu mnogo har4i..

9

ник

преди 8 години

Нали преди около месец писахте, че са 1200 лева???

8

Анонимен

преди 8 години

А за мене харчи 0.

7

11 мил евро за 2015

преди 8 години

Държавата нищо не харчи, парите ги дава Брюксел!

6

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам, храна, ток, вода, дрехи, жилища, сграден фонд, охрана, администрация, обслужващ персонал, друг път 300лв. Нали се говореше за някаква издръжка от ЕС, тези пари отгоре ли са?

5

Анонимен

преди 8 години

Ако наистина нямат добро образование, са готови кадри за милицията. Там такива ги събират,от кол и въже. Тъкмо ордата ще стане двеста триста хиляди.

4

анонимен

преди 8 години

А за българските деца няма по 30 лв. детски! Ето защо, хората са настроени негативно към бежанците! Жалка държава сме! Ще изчезнем и като народ!

3

Анонимен

преди 8 години

Браво бе, а тъщата взима 170 кинта пенсия.*** ... от всички цветове.

2

патриот

преди 8 години

Тези черни мутри в България ли са? И за каква програма за интеграция говорим? Да интегрираме *** ли се иска от нас? И да харчат пари от нашите данъци за тази ***? За това ли влязохме в ЕС?

1

Анонимен

преди 8 години

Оставете ги бежанците, кажете за онези, малцинството, колко се харчат, за да могат да бездействат цял живот?