6

Анонимен

преди 8 години

"взети са проби" - 2 туби по 10 литра за проба, ако им хареса ще вземат пак!до къде я докарахме, човека сам си произвежда нещо, вече ако го продава по магазини и тн. да му търсят сметка, ама що да не може да си направи 2 тона ракия?Ами ако от някоя нива са му артисали плодове които не е искал да ги продаде за жълти стотинки??Никъде не се говори че се е готвел да я продаде.

5

Анонимен

преди 8 години

Ако с парите от ракиения акциз закърпваме бюджета, вместо да прибираме акциз от големите играчи и тарикати (извинете - бизнесмени), няма да се оправим скоро...Колко ли струват чиновниците необходими да се установят, документират и приберат тези 6700 лева и съпоставими ли са тези ресурси с реалните пари изхарчени за данъчен и митнически контрол на големите фирми и банки в България?

4

Анонимен

преди 8 години

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!!!!ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СИ СВАРИ И РАКИЯ ЩОТО ХЕМ ЩЕ ПЛАТИ ЗА ВАРЕНЕТО ХЕМ ЗА АКЦИЗА ХЕМ ЗА ПРЕКАРВАНЕТО ДО ТАМ!!!!!!!ТОВА ВСИЧКОТО Е ОТ БУДАЛИСОВ!!!!НО НАРОДА СИ ГО ИЗБРА СЕГА ЩЕ СИ СЪРБА ПОПАРАТА!

3

Андрешко

преди 8 години

Бат Бойко не разбра ли, че не трябва да пипа ракията на българина, защото това е последната утеха дето му остана и вземат ли му я и нея е способен да се надигне и да свали всеки от власт...

2

Анонимен

преди 8 години

Този е тотален ***. Аз като варя ракия, изкарам ли 20 литра, пълня тубата, на колата и в къщата. Да дойдат, да не дойдат всякакви кръвопийци, повече от 20 литра няма как да намерят.

1

Анонимен

преди 8 години

Отиват двама митничари на проверка и хващат бай Пешо да вари ракия. Казали му "Ся ко ше праим, сядай и пиши обяснения". Добре, казал байчото, ама само да ходя да се изпикам, че нещо простатата ме алармира. Седнали да го изчакат при казана, нашия се връща, взима химикалката и почва да пише: Излизам си аз от ***, отивам до казана и що да видя - двама митничари седнали и варят ракия.