8

Анонимен

преди 8 години

Как да ударят Лукоил, нали на Баце това е Златнота кокошка? И какво ще стане с конфискуваните количества? Пак ще ни ги пробутат. А цената Баце, цената? Всичко граби и лъже този народ а начело на грабителите е Баце, от всеки и всичко. Какво направи Доцента за 5 години за да ни подобри или поне облекчи живота ни, поне едно, лекарства ли намали, тока, храната или започнахме справедливо да плащаме парното? Само лъжи и гепене!! Давай Баце, българин няма да остане както си ни подкарал

7

edin

преди 8 години

Цената я регулирам аз!Правителството да регулира качеството и количеството!

6

RedNeck

преди 8 години

Напишете колко и какво е проверено в ниЛУК ял ни ЛУК мирисал!!!Нещастници! Само прах в очите на хората!!!

5

???

преди 8 години

Да земат да проверяват и за сървъри дето "гълтат" касови бележки. че има и такива номера

4

az

преди 8 години

До sostinПростата математика показва, че си доста ***.

3

sostin

преди 8 години

Простата математика показва че, преди година барел петрол беше сто и няколко долара а дизела у България 2,70 лв.за литър стига. Сега петрола падна под 39 долаза за барел , дизела требе да е около левче....но това е само според простата математика. А да не е левче , а да е лев и петдесе примерно.....това мен лично ме интересува а не колко тона нам си кво и колко провеки нам си що, дами и господа народни представители.

2

луд

преди 8 години

Това са приблизително 10 цистерни. Нищо работа.

1

Tina

преди 8 години

Цените, господа, цените...Когато регулирате цените и качеството - тогава се хвалете.Иначе акцията ще остане въздух под налягане за умишлено съсипване на нечий бизнес.