17

Анонимен

преди 8 години

Като ги преместят в затвора много ще искат да правят любов с тях !

16

Анонимен

преди 8 години

Искал той да е мислил преди да го направи това с детето защо са толкова *** някои млади не им ли обясняват родителите ,че ще им се потърси сметка за постъпките!

15

Анонимен

преди 8 години

Толкова ми е жал за това малко и беззащитно детенце, че тия ще ги смажааа!!!!! Супер ме е яд, че тия *** не са ми пред очичките........ ярост....гняв......

14

Sudiq

преди 8 години

Da prigotvi 100 bona

13

Alien

преди 8 години

Ako nqkoi napravi tova Na moeto dete moga da mu garantiram 4e do sad nqma da stigne,zaminava direktno v groba! Bokluci

12

Толераст

преди 8 години

Е щом му се е приискало, пуснете го бе!

11

Патрисия или Патрик

преди 8 години

Всеки извратеняк като Патрик си има някаква срамна история. Баща му сигурно е искал да има Патрисия. Е в панделата ще стане нечия Патрисия много бързо

10

Искай гад малка

преди 8 години

Всеки престъпник иска да е на свобода. В България е това се случва най-често и на практика.

9

От Софийския

преди 8 години

Искал да излиза, а? Не може, само на двора ще може да се разхожда през следващите 20 г. Ще му осигурят всичко необходимо - стабилен приятел, възелин и работа, да не го мислим. Все пак знаем колко харесват хората, посягали на деца - дори за подземния свят се счита за грях, да се спасяват, не мисля, че ще издържат дълго.

8

Анонимен

преди 8 години

"Тежкият побой над 3-годишния Христо беше нанесен на 20 юли вечерта... " - четем в края на статията, че: "В края на юни детето беше изписано от "Пирогов"." Ако и прокурорите са толкова "точни" в доказателствата (а те са, дали случайно или нарочно), ето защо голяма част от крими-контингента се разхожда на воля по белия свят.

7

без скрупули

преди 8 години

Един от биячите на малкия Христо иска на свобода, за да продължи да бие малкия Христо.

6

Анонимен

преди 8 години

Не побира ума как се бие 3 годишно дете. Тоя извратеняк ли е? Какъв е?

5

23456

преди 8 години

Тези са готови да управляват българия!Много шлака имало в тази скапана страна.

4

Анонимен

преди 8 години

То и детенцето сигурно е искало да спрат да го тормозят и да излезе навън да си поиграе, но ти Патрик едва ли си бил толкова снизходителен. Хайде сега да те видим, лигльо!

3

Анонимен

преди 8 години

И аз искам последен модел мерцедес и имение на остров Бора- Бора ,не случайно хората са казали : - Каквото си надробиш това ше си сърбаш ! В панелната да се научи дали ще бие деца, сега него да възпитават така !!!

2

Елемаг

преди 8 години

Тия ли са биячите?Аахахаха?Че той дядото, ако не е пиел бира ,е трябвало да ги насмете.А за пухкавото полицайче от "Охрана на съдебната власт" ще оставя без коментар!!Мама сигурно е била секретарка на Окръжния и след целогодишни бибитки, го е вредила на службица вероятно!!Ей ви отражение на държавата в една снимка!!

1

Централен

преди 8 години

В централния ще му сцепят кофата. Нема мож си седне. Мъж!