20

Анонимен

преди 8 години

До Слава Укран !ти си неонацист!

19

Анонимен

преди 8 години

Слава богу, че Крим се спаси от тази хамериакнска ***

18

украйна днес!

преди 8 години

Имаме загинал от Националната гвардия. Той е бил пронизан с куршум в сърцето. Мислехме, че е осколка, а се оказва, че в шумотевицата някой е и стрелял, написа Аваков на страницата си в социалната мрежа Facebook.

17

обикновен неонацизм

преди 8 години

След сблъсъците между органите на реда и противници на приетия днес в парламента на първо четене проект на конституционна реформа пред парламента в Киев в болница от раните си е загинал служител на Националната гвардия.

16

Анонимен

преди 8 години

До СпасУкраинска фашистка пропаганда!

15

Спас

преди 8 години

Терористите в Русия ги залавят и съдят. Нормално е. Тоя няма работа в руския Крим! Да си стои в коптора!:)

14

Руский

преди 8 години

до Слава Украiнi ! Абе пияницо такава когато някой е извършил престъпление значи подлежи на наказание. Закон по целия свят. тоя Олег какъв е бе като му гледам името прилича на руско значи е руснак и ще отговаря пред законите на Русия , какви сте вие украинците бре фалшив народ който по подобие на македонците не искате да имате истински корени. Украинци зпомни няма - има Руснаци и първата държава на нас русите е киевска Рус , а вашата Украйна е създадена от поляците след като ви владяха години.

13

До фобите

преди 8 години

На тези сбъркани, обратни, нещастни хорица ще кажа, че руската армия по времето на Eкатерина Велика (курландска германка) е превзела Крим от татарите и го е включила в състава на Руската империя. Тогава не е имало Украйна. Имало е Малороссия. Мой близък се върна от Крим. На масата тостовете са били "За победата!". По времето на злощастното управление на Украйна там не са правени пътища, всичко е било в разруха. Всички , с които се е запознал, са имали поне по един загинал през войната с немците.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17Престани да обиждаш финландците, шведите, британците, поляците, литовците и нас, българите! И баща си!

11

мазепа

преди 8 години

Олег Сенцов направи интересни репортажи от Крим по време на руското нахлуване. Впоследствие беше хванат и арестуван, а много от филмите му иззети. В Крим осъдените са вече няколко стотин, включително и участници на Майдана в Киев.

10

Анонимен

преди 8 години

UKRAINEZ MARTAV,NO NIKOGA PRATEL--KRADE,UBIVA LAGE.

9

Анонимен

преди 8 години

kakvo obsto ima "rejisiorskoto" v prisadata. zaglavieto podvejda. misleh si 4e e avtor na film "Roliata na *** pri vazrajdaneto na nacizma v Urina", film koito oste ne e izlaznal ot glavite na fashiskia bashibuzuk na onia specialnite ot Kinief.

8

Анонимен

преди 8 години

Брей, алкохолиците са големи ***!

7

Анонимен

преди 8 години

EDIN KRIMINALEN PRESTAPNIK--VIG MU SURATA.

6

Анонимен

преди 8 години

велик е путин и неговия пророк медведев

5

Одисей 1

преди 8 години

7 Що за логика , какво общо имам аз с тази безпросветна завистлива пасмина неспособна на нищо градивно . Нали знаеш какво му е мнението на Буров за комунистите , е и моето е такова

4

Анонимен

преди 8 години

Руските терористи окупирали и анексирали Крим насилствено, съдят за тероризъм борците за собствената си земя. Това надминава всякакви норми на разумно човешко поведение през 21 век.

3

Анонимен

преди 8 години

Няма оправия в тая Русия. Тресе ги параноя, само врагове им се привиждат. Само тотална изолация за тия зомбита !

2

Кривондел

преди 8 години

Политковска.Немцов. Онзи активист от Яблоко, който водеше разследване защо руски парашутисти загиват във военните действия в Украйна.И сега - 20 годинки за инакомислие. Не за друго. За инакомислие.

1

Евала

преди 8 години

Е това е съдебна система