120

Adam Smith

преди 8 години

Dobre kazano, Bulgaria e 4udesno mqsto za biznes. Samo nekadurnite tatari se oplakvat po cql den.

119

1

преди 8 години

Подскачайте де!

118

Анонимен

преди 8 години

Нови работни места с висока заплата от 400 лева. Ще очакваме сериозен ръст на бизнеса и повишаване на качеството на живота.Всичко е много лесноОстаналите пари до необходимия минимум от 900 лева чисто не ни интересува откъде ще ги търсите. Не слушайте приказките за чужбина и заплати от 2000 до 10 000 лева.Това са измами.НИе работим за просперитет.Ей това се разбира от тази новина - интревю.

117

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБавно, но системно се превръщаме в европейска държава. Образованите, талантливи и трудолюбиви хора ще имат място в нашата държава :)...След 100 години може би ще дойде светлото евроатлантическо бъдеще... :)

116

Анонимен

преди 8 години

До демократто само с писане по форумите не става, трябва и акъл.

115

Анонимен

преди 8 години

До някойТака неречените "български юпита" - отговорни мениджъри по хигиената в public restrooms на запад по-добре да не се връщат.

114

Анонимен

преди 8 години

Защо нямаме собствено производство. Преди 89та произвеждахме и изнасяхме продукция за милиарди без никой да инвестира. Защо не се създаде собствено производство, не от някакви си отживели патриотични националистични съображения, ами по принцип. Така нареченото инвестиране си е чисто заробване. Инвестира се в бедна страна, в страна от третия свят за да се поеме контрол над икономиката и, да се направи зависима. А *** се радват, че някой щял да "инвестира", да ги заробва.

113

До работник

преди 8 години

Ти не си никакъв работник. Ти си балък. Ходенето до работното място е загуба на време бе, алаанкооллуууу.

112

демократ

преди 8 години

И какво му е радостното на новината? Това, че отново ще бъдем "роби" на западни компании? Не е ли много по-добре да вземем нещата в свои ръце и да започнем да работим за себе си, вместо да разчитаме на западняците да ни "оправят"?

111

работник

преди 8 години

Ние искаме работа и заплата, ама ако може да не работим, а само да ходим до работното си място.

110

Чичо Сам

преди 8 години

Ние не искаме работни места, ние искаме пари. И сега е пълно с "работни места" за по 400 лв. Разкривайте си ги у САЩ като сте толкова работливи.

109

Анонимен

преди 8 години

ИЗБОРИ идат и лъжите почват

108

Анонимен

преди 8 години

Същото само, че не са знаело за заплатата

107

Анонимен

преди 8 години

Американски компании набират преброители на бежанците от арабският свят преминаващи през Балканите! За тия нови работни места ли става въпрос?

106

Анонимен

преди 8 години

25 години само сладки обещания, думи ,думи . И някога беше "към развито социалистическо общество а днес " към светлото евриатлантическо бъдеще обсипано с евроатлантически ценности".

105

Анонимен

преди 8 години

"Радостна вест: Ще има нови работни места у нас"ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХХААААААААААААААААА............................

104

Баба Меца

преди 8 години

Десетки значи по-малко от сто, нали? Значи 99 се вмества в понятието. Та от 250 000, примерно, ще станат 249 901! Е, голяма радост обзе всички безработни, пък и чиновниците от статистиката. Току виж, утре цъфнат заглавия по всички медии, размер поне 86, "Безработицата намаля с цели 0.04%. Голямо постижение на правителството!!!" и подобни на това. Много радостна новина! Препоръчвам ви да ни поднасяте подобни "радостни новини" когато започнат да се откриват не десетки, а хиляди работни места...

103

Анонимен

преди 8 години

До Анонименабе ***,защо не попиташ и къде са 16 то милиарда отпреди 2 месеца

102

Анонимен

преди 8 години

Ей *** абе хората без хляб ги бяхте оставили ,всичкото зърно бяхте изнесли . И как предлагаш ти да се върне земята на искания и собственик ако има . А . П . К при това разграбено апк в което работеха безплатно войници ,студенти ,ученици но не и комунги

101

Кюстендилци

преди 8 години

Лесно е !!!! Няма държава,няма контрол,няма синдикати като в Сиера Леоне!!!УЖАС!!!