10

Анонимен

преди 8 години

1.Банкоматите са собственост,отговорност и се обслужват от банките!Кой може да прави дупки и слага камери в банкоматите?2.Допускаме,че камерата записва набрания пин-код.А кой записва чип-кода на картата?3.Кой дава и кой получава,"чете" и използва тези записи?4.Банкомата сработва по система "И"- двата правилни кода трябва да са въведени в правилна последователност.Външен за системата компютър това не може да го направи.Извод:Всичко е под управлението на банкстерите,собственици на банките!

9

До Валентин

преди 8 години

Когато закъсаш и някой ти е нахлул в къщата, явно звъниш на ЦСМП или пожарната. Но не се сещаш за МВР. Айде, да не сме такива, такива за които се представяме, че ставаме смешни. Не за друго, а за това, че при първи проблем звъним на МВР..Лисицата, като гледа гроздето си мисли, че е кисело..само защото не може да го достигне или никой не и е дал акъл,как да го направи. За "масовката" и военни, полицаи, миньори,пожарникари и др. се водят- недъгави,некадърни. А при нужда първо тях търсим. Ай, стига

8

Банкеръ

преди 8 години

Мдаа случайно ако има пострадали чужденци застрахователя ще плати,а собственика на банкомата ще плати на застрахователя.Честито.Пък полицията да почне да ги хваща.

7

Анонимен

преди 8 години

За това по-добре е да се плаща директно с кредитна или дебитна карта

6

Чекист

преди 8 години

От бай ви Чекист един съвет. Слагате лепенка на CVV кода на картата (да го запомните преди това). След като сложите картата в банкомата закривате с ръка бутоните докато въвеждате пина.Това е достатачно. И може за всеки случай да потъркате с ръка бутоните след като изтеглите парите (понякога се слагат накладки на самите бутони, а след като си изтеглите парите се махат) и се вижда клавишите които сте натискали. Разбирасе има още 1000 фатки, но това като цяло е достатачно.

5

Валентин

преди 8 години

"Въпреки многобройните предупреждения, туристите рядко са достатъчни бдителни."А защо армията от търтеит с милиарден бюджет не разкрива и лови мошениците, вместо да обвиняват туристите, че едва ли не сами са си виновни. Затваряйте го това скапано МВР, че за нищо не стават 90 % от дебелогъзевците.

4

dd

преди 8 години

Естествено некадърно написана статия. Скимера не е камера. Камерата се използва за да се види ПИН-а на картата. Информацията я чете скимера, който се поставя в отвора за карти на банкомата.

3

vesko02

преди 8 години

Да не искат да кажат че не знаят кой слага устройства на банкоматите,или не са заснети.

2

Електорат

преди 8 години

Това нашето Черноморие вече се превърна в един голям виц....Кърлежи, ***, алкохол, златни чадъри и шезлонги и код кафяво :-)

1

Иво

преди 8 години

В България е така! Да си знаят чужденците.