7

Анонимен

преди 8 години

Право задочна форма.....в СУ? Много съмнително, впечатлена съм от специалността "Минало и съвремие на Югоизточна Европа". Къде може да се реализраш с тези познания?

6

Селяк

преди 8 години

До Олег ИвановМииии не се имам за "кандидат-баровец" или "баровец", но започнах на 900 лв заплата, работно време от 8, не работя събота и неделя, служебен транспорт си ме взима от входа (чист късмет) и 27 дена платен отпуск, но не го взимам август, а декември. Тази работа си я намерих по време на магистратурата. Няма нищо лошо в това да искаш, стига да има какво да дадеш :)

5

Олег Иванов

преди 8 години

До ШопЧичо Шопе, не се ли сещаш какво искат тези "кандидат-баровци":Да започват работа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО най-малко с 1000 лева . . . Стартова заплата !?Работното им време да започва най-рано от 9 часа !?Да не работят на смени и не дай си Боже, пък в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ !?Работното им място да е близо до някоя спирка на метрото !?Платената им отпуска да е поне 1 месец и да могат да я взимат,както техните шефове , единствено през август!И Шопе кажи ми, да изброявам ли още . . .!?

4

Анчо Шукри

преди 8 години

Ние в родата сичките сме с вишо и работиме в политиката.

3

Анонимен

преди 8 години

Пълна трагедия, вече има ли смисъл да се учи за приемни изпити. 1-2 класирания, след това прием по документи и пак вътре.

2

Олег Иванов

преди 8 години

Дано най-сетне да се сетят тези "изтървани" ***,че спешно е нужна и РЕФОРМА в "скапаната" ни образователнасистема, която всяка година "бълва" на пазара на труда,хиляди безработни *** . . . с дипломи без "покритие"!Не може в такава малка и бедна държава като нашата,да има 56 висши учебни заведения !?За да се получи истински БАЛАНС в тази насока и нещатада се нормализират, от тях трябва да затворят повече отполовината . . .!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е да махнат предметът Ислям . Писна ни комунистически главорези да ни говорят против запада като ни преподават ислям .