12

Анонимен

преди 8 години

7-цала след десния завой по България минава покрай болница, училище, офис сгради, и значително по-малко на брой жилищни такива. Не знам дали тази линия е най-тежкият шумов замърсител в столицата, предвид вълнообразните релси и раздрънканите трамваи по Македония и по Дондуков. Хайде малко по приоритети да го караме, а не само да следваме кортежите на властта към Бояна.

11

Анонимен

преди 8 години

Е това червен *** няма мира , сега вече и стана Щирлиц . Мнението на хора от мини партийката БСП няма никакво значение в София. Поради тази причина града се развива и стана красив и удобен за живеене .

10

Анонимен

преди 8 години

До ЩирлицЯ се връщай в психиатрията бе!

9

Щирлиц

преди 8 години

Върнете трамвая по бул.Витоша!***.

8

:)

преди 8 години

Тихи тихи, колко да са тихи хихиТе преди години и Витошка я правиха с тихи релси... ама нещо не ми приличаше трамвая да минава като по чорапи хихи

7

Жочко

преди 8 години

те тука те е истината capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/08/21/2594979_sumnitelni_sofiiski_svruzki/

6

СФ

преди 8 години

Ако ще и по въздушни възглавници да тръгне то *** си остават ***! От Манастирски ливади се пълни сутрин и въобще не отстъпват място на следващите спирки на майки с малки деца. Седят си и си чоплят телефоните, говорят си на "миеко из далиеко" и т.н. Жителство му е майката! Изберете ме за кмет и веднага го въвеждам с ограничения в детските градини и училищата за децата на пришълците. И за колите им. Който си плаща данъци в София - добре е дошъл, който не - го бак хоум!

5

Цанко

преди 8 години

Ехх Любчо, оправи си първо офшорките , вижте в Капитал , пък тогава ни занимавай

4

...

преди 8 години

Къде е този стадион Спартак.. :D :D Вчера минах от там и трамваите въртяха на басейн Спартак, но знам ли, може някъде да се крие и стадион :D Авторите в този сайт са толкова некадърни...

3

Анонимен

преди 8 години

Тревата как е тревата , шадраваните в Пловдив . новата пропаднала магистрала на Тиквун , светещи пешеходни пътеки пред СУ , ала бала ...сега тихи релси , тих пладнешки обир.

2

Анонимен

преди 8 години

Браво, само че нищо не се разбра за тези тихи релси.

1

Ники

преди 8 години

Стадион Спартак!Авторе оди си на село!