46

Анонимен

преди 8 години

ГООЛЕМ ПРАЗ

45

Големи или малки

преди 8 години

"Констатираните нарушения в над 60 процента от случаите са на малки бензиностанции, като техният брой достига 53. В големите вериги са открити отклонения над допустимата норма при 34 разходомера." А подзаглавието е " Най-честите нарушения са в малки обекти". Защо не излезете със заглавие, че около 40 % от констатираните нарушения са от ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ, където зареждат повече от шофьорите в страната, а и ако кажете кои са тези вериги още по добре !?

44

Анонимен

преди 8 години

Търсеше виновник, но така и нищо не направи. Хванаха няколко дребни рибки и решиха, че са опрали пешкира. А дали е така?

43

Анонимен

преди 8 години

За да се върши работа, проверките трябва да са периодични и внезапни. Когато се прави ударно на момента, първо не се проверяват всички,а после всичко си потича по старому и ползата е 0. Голяма кръгла нула! Проверявайте и качеството и отчета! Регулярно! Ама с тия въз дебели задни части - едва ли. Кафенцето и сладките клюки са по-важни от работата, а заплатката тече ли тече... Да си чиновник в БГ - мечта за простите и неграмотните.

42

Анонимен

преди 8 години

Повелителят на ... овцете.

41

Анонимен

преди 8 години

А кой ще плати масрафа за целия този цирк дето ги проверяват?!????

40

Анонимен

преди 8 години

И къв им е келепира от тази работа като не ти издадат фактура?!

39

акуд

преди 8 години

големите бензиностанции го правят по друг начин. когато заредиш примерно в лукойл на касата те питат дали искаш фактура и когато кажеш не . на 80% не ти пускат касова бележка така е във всички големи вериги там няма кой да се занимава с разреждане на бемзина

38

Европейска държава

преди 8 години

Европейска държава със институции, контролни органи, съд и какво ли още не, но само повелята на вожда задвижва нещата. Е за чий х.. са ни тогава?

37

Анонимен

преди 8 години

Къде са НАП и Митниците?! Незабавна смяна на ръководствата им Боко, ако имаш воля за това, което приказваш, но ние знаем, че само цирк правиш и смяна няма да има, та нали шефа на НАПа е човек на Доганя, който по негова заръка ти не пипаш...ай сектир

36

До Василев

преди 8 години

Че кой е луд да бачка и да му удържат за нещо, което няма да види или не може да ползва, като примерно пенсия или здравеопазване??? Разбираш *** психарясал

35

Анонимен

преди 8 години

Време е за уволнения и да се назначат "точните хора"....толкова е просто ,но нямаше повод !Едно ООД за внос на горива от ЕС и 28 бензиностанции щеше за 3 месеца да сложи всичко в ред с цените!!!

34

Василев

преди 8 години

Мутро , да те светна ли нещо, понеже много си проста!Има стотици фирми,говоря за строителството и не само там, над 80%, които дават заплати на робите кешовица, без да се осчетоводяват и без да минават по банков път!Ето от тук могат да излязат милиони пари *** Мутро, но трябва да тръгнеш и да засегнеш интересите на средните и по едрите бизнесмени!!!Давам ти свръх секретна информация, която може да я осребриш!Агент Грегъри Майнфилс!ЦРУ!!!

33

БОКО

преди 8 години

Докато не направите цената 1,80лв вси4ко друго са лъжи и измами . Боикот на бензиностанции ЛУКОЙЛ.

32

Анонимен

преди 8 години

Плоския данък е само 10 % но ГЕРБ отказват да свалят ДДС и акциза на бензина до 10 % или до 5 % и цените ще паднат.

31

Цената на горивата

преди 8 години

си остава почти без промяна...лъжливата маневра на Мутрата не мина, яж, яж асфалт и скъпи горива, матряла!

30

Брат Вурст

преди 8 години

Ако не беше "повелята на Борисов" (да се свети името му), бензиностанциите ще ни прецакват.Ако не беше "повелята на Борисов", нямаше да има магистрали.Ако не беше "повелята на Борисов", нямаше да има еврофондове.Ако не беше "повелята на Борисов", /............./ (попълни каквото се сетиш)

29

непукист

преди 8 години

Както винаги цялата сила е хвърлена в свирката на локомотива за отклоняване на вниманието от основния проблем ,а той е цената на горивата . Иначе кой не иска да кара с качествено гориво и Винету да не се прави на луд ,а щом е толкова загрижен за народа правителството да намери цаката на големите играчи защото от тях зависят цените ,но май и властта няма сметка от ниски цени защото пада обема от ДДС то.Като гледам са в един отбор с мафиотите.

28

Анонимен

преди 8 години

във всички бензиностанции по провинцията слагат *** в горивото ... дори в клоновете на Лукойл, които са по-далеч от цивилизацията, като Якоруда например редовно слагат вода в бензина.Най-обикновена вода, слагат я местните служители.

27

от Рая

преди 8 години

до 33Един е Бог и скоро се обади на Плевнелиев, но тои си е продал душата но Дявола и Борисов е неговият пророк!