30

Анонимен

преди 8 години

Fandakova Rasardi se predi da si idesch Napalni si guschkata kato sofianski. Sabogatahte ot Komisionnite i eu parite a sa Sofia nischto Duplute sa si dupki mrasno Schumno savedeniata Po trotoarite nemojete da se varvi. Prosazi zigani Tova ne e eu stoliza a bardak Sofia

29

Володя

преди 8 години

Не е християнско да имаш Идоли. А учителката по руски език, освен, че много краде е и Сатанист. Доказателствата са: Подлеза на Централна гара е по-чист от душичката и, Топлофикация - болшевишко недоразумение възродило комунистическия робовладелски строй, на което дружество тази от снимката разписва всеки месец финансовите отчети и т.н. Всеки вижда. Преследването на етнически признак над българи в градския транспорт например

28

Анонимен

преди 8 години

Много! Много се изкрадна и окраде от тая семпла даскалица. Всичко се прави на тройни цени от наши фирми. Случайна фирма няма. Случайна фирма не може дори крушка в подлез да смени. Асвалтирането е на два пъти и половина по-скъпо от Бургас! Но пък некачествено!

27

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше ГЕРБ и най-вече ББ и сега да нямаше метро в София и щяхме да плащаме ТОЛ такси на Братко и Батко тоест на БСП за да ходим до морето! Щото това искаха от първото правителство на Станишко и бандата червени крадци около него! А сега ходим до морето безплатно по магистралата! Ама червените бързо забравиха злините на червените управления на БСП и ДПС!

26

ще повърна

преди 8 години

Цяла България работи и дава на София! Не се ли наядохте ли бе?!

25

Анонимен

преди 8 години

Строи се навсякъде в страната! През ден ББ открива нови и нови придобивки за хората, а жалките бесепари чиято партия щом дойде на власт и се започва с грандиозните кражби сега пищят срещу всеки от ГЕРБ щото друго не могат некадърниците!

24

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ продължават да строят - БСП продължават да смърдят!

23

Анонимен

преди 8 години

Червените миризливи *** с коментарите си усмърдяха и тези добри намерения на кметицата!

22

Havry Pen

преди 8 години

Фъндък, какво стана със шумно обявения ремонт на Дондуков????Какво си мислиш че ние софиянци сме забравили ли????

21

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова продължава да източва и краде защото горивата поевтиняха, но топлофикация и градски транспорт не свалят цените. Може например да ги приватизира и пазара в София да определя цените и да закрие тръби или спирки и линии ако носят загуби на бюджета.

20

аз

преди 8 години

Разходете се из Младост сутрин към 7часа.Навсякъде мирише на ***.С тия строежи и строежчета между блоковете съсипахте всичко,долни гладни селяни ненаяли се.

19

Ева

преди 8 години

Напъва се преди избори. Фандъкова мисля е класи под Календерска

18

Анонимен

преди 8 години

Нещата в БЪЛГАРИЯ като цяло ще потръгнат, когато гражданите-данъкоплатци започнат да се интересуват как е похарчен всеки лев от техните пари.А не щом видят Борисов или Фандъкова на снимка, да започват да викат "Ура" и да обиждат на комунисти тези, които не ги харесват.Защото аз не харесвам нито Борисов, нито Фандъкова и най-вече постоянните им прояви на некадърност и арогантност.Но за разлика от тези двамата хубавци, комунист не съм бил никога - най-малкото че съм бил дете тогава.

17

кореняк

преди 8 години

Софийска вода е мафиотска организациая която ни ограбва.Не им плащайте!

16

Язе

преди 8 години

МАй требе и на тая да и дадат орден като на братойката

15

Анонимен

преди 8 години

Причината е пачата на снимката.

14

до 27

преди 8 години

Той народа понеже с малко е свикнал - градинка тук, шатраванче там, асфатче тук-там, залички-малички и вика ура и да живей. Те толкоз им трябва на ония!

13

Анонимен

преди 8 години

Повтарям се, но който досега не е разбрал, че климата е променен и то най-вече като резултат от човешката дейност, то той ще го разбере съвсем скоро в недалечното бъдеще :D Наистина има хора, които се опитват да ви налеят малко мъдрост, знания и акъл, да прогледнете малко през илюзиите, чрез които живеете, но егоистичните филтри в ума ви отблъскват абсолютно всичко, което е истина, но не ви допада, все пак всеки ще си премине през необходимите му за развитието на неговото съзнание преживявания.

12

Анонимен

преди 8 години

Схемата е ясна - крадене (айде моля ви се стига с това "усвояване") на еврофондове и отклоняване на средства към едни и същи хора и техните безброй фирми навързани като свински черва с една и съща цел - генериране на поръчки, изпълнение на проектите на 1/5 от тяхната себестойност, останалите пари отиват по джобовете по веригата. Колкото повече ремонти, толкова повече средства за "усвояване"! Просто като бял ден...ама народа и той *** кат ***! И кво праим сега??

11

Анонимен

преди 8 години

А може ли да кажем истината за "потопите", че са резултат от промените в климата и все по-обилните валежи, или да не отделяме фокуса на хората от системата и егоистичните им материалистични слабости, които ще доведат до все по дълбоки гьолове в бъдеще :D Айде, няма да им казваме, нека да бъде изненада за тях, да ги видим как ще реагират в подобни ситуации и до колко ще осъзнаят, че е необходима цялостна промяна, и че старите начини на действане и управление просто няма да могат да продължат.