51

КиПаджия

преди 8 години

Понеже съм слагал измервателни уреди по петролните бази на Лукойл в страната и на нефтобазата в Росенец и нефтозавода ще ви кажа, че са така направени, че макар и да има пломби по разходомерите, си има и специален софтуер към фискалните устройства, с който може да се спре меренето на преминаващото гориво в определен момент и това да се подаде към системата на Митниците. Всичко това е правено от български инженери по руски заказ и така винаги са на загуба. Само натискаш копчето и системата спира.

50

Анонимен

преди 8 години

Дянков ги беше погнал,но не издържа горкия, сега,май ще ги сложат в ред!

49

Анонимен

преди 8 години

чакаите като се върне на предишните цени петрола - тогава ще видите как цените ще скочат двойно аламинут и кой ще е виновен тогава - а познайте

48

Анонимен

преди 8 години

репортажа по телевизията си беше като за идиотии то май в българия са болшинство щом им пробутват такива номерапри наливане на 20 литра грешка 100 грама- те в олиото от 1 литър ви лъжат с толковатова е точно 0.5 % грешкаако е проблем санкционирайте ги- ама съм сигурен че е в нормите- ама кой му пукаима колонки за продаване от някои министърпредседатели - пари им трябвати веднага са виновни или руснаците или комунистите - общо взето противниците на крадливите кравари дето управляват у нас

47

Анонимен

преди 8 години

ето почна се руснаците са виновни ами бензина по австрийските бензиностанции да не е он лукойл- ами румънската рафинерия на един хвърлей място и в румъния горивото с нормолни цени- ще крещят че руснаците са виновни докато гушнат милионите от смяната на колонките

46

Анонимен

преди 8 години

крадат и лъжат като зая последноначело с банкянския кефирникакве необходимаст няма за да се сменят колонкитемного е просто ако засечеш измама жулиш яка глоба и тя отива в бюджетаама нещат - колко милиона ще се изкярят от смяната ааалуди пари - да смениш колонките на чяла държаватова си е за затвор ама нали мафията си има министърпредседател ще си гушнат милиончетата- аборигените ще ги залъжат с приказката че комунистите са виновни

45

наивен

преди 8 години

Абе, наивници и ***! Защо се хващате на тъпите номера на Боко тиквата? Тези номера той ги прави за заблуда на "матр'ρияла", не разбрахте ли? По този начин прикрива най-големия престъпник в бизнеса с горива - ортака си Валю Златния! Наистина, златен трябва да е станал, след като вече 15 години снася в СИКаджийските бездънни джобове!Нищо, че е ощетил държават с милиарди! Точно затова делянпеевското нищоежство Владито Горанов е финансов министър!

44

Анонимен

преди 8 години

При нас е най-скъпия дизел (ако може да го наречем така), защото ние сме единствените в ЕС със руска рафинерия. А кой продаде Лукоуй на рашките, Ванцо Костов, който уж имаше много пари в КТБ, но вече го няма в списъците на синдиците. Какво се оакзва, че аз правя *** милионер. Тия не спират да ни мачкат вече 70 години, истинска империя на злото!

43

Анонимен

преди 8 години

Абе стига сте ревали само, всеки мн компетентен. Като не правят нищо-лошо, като започнат да правят-пак лошо... то угодия няма. По-добре да има проверки и да ги стреснат малко, пак ще е по-добре за нас и в качеството и в количеството. Нали затова взимат заплати.

42

Румен

преди 8 години

Ми спрете да зареждате бе , бойко , мойко , тиква , дрън ,дрън , не зареждайте като ви е скъпо.

41

vesko02

преди 8 години

Големи приятели ,няма що,ако не е най скъпия газ ,ще са горивата ми сега и виновник трябва да се търси че лъсна поредната схема за грабеж .

40

Мирослав

преди 8 години

Поредните показни акции! Само малките бензиностанции правели далавери... Глупости! Човек да се чуди вече къде да зарежда! Бензина и дизела унас си е *** навсякъде! Аз карам на газ, разликата на пълна бутилка (32 литра) с бг газ и с чужда е около 60-70км... На бензин разхода ми скача с 1-2 литра поне! Какво да говоря повече! Не стига, че плащаме най-скъпото гориво спрямо мин. заплата, ами и ***... Ужас!

39

Бентли

преди 8 години

Не си зареждам колата в България. Като ми намалее горивото, паля Бентлито и хващам автобуса за германия. От там си пълня 2 туби нафта, паля автобуса и се връщам с колелото, да си напълня резервоара.

38

doichland

преди 8 години

Цената на американския петрол се срина до $ 40,80 за барел. А ПРИ ВАС ЦЕНИТЕ НА БЕНЗИНА И ДИЗЕЛА СРИНАХА ЛИ СЕ!?!?

37

Анонимен

преди 8 години

Тиквата е замислил как да реши проблема!До всеки маркуч, на всяка колонка,на всяка бензиностанция по един милиционер.Ще бъде внесено предложение за увеличаване щата на МВР с необходимите стотина хиляди нови пазители на петролните продукти.

36

Анонимен

преди 8 години

ТЪРСИХ СУТРИНТА В БГ САЙТОВЕ ДА ПРОЧЕТА КАКВИ СА ВИ ЦЕНИТЕ НО НИКЪДЕ НИЩО НЕ НАМЕРИХ. ДА НЕ БИ ДА ИМА ЦЕНЗУРА ВЪРХУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ ВИ НА ГОРИВАТА? ТУК В ГЕРМАНИЯ ЦЕНИТЕ ПАДНАХА ДРАСТИЧНО. В МОМЕНТА БЕНЗИН 100 ОКТАНА СЕ ПРОДАВА НА 1 ЕВРО И 5 ЦЕНТА. ДИЗЕЛА СЕ ПРОДАВА НА 0.99 ЦЕНТА ПРИ ЗАПЛАТА ОТ 2.500 ЕВРО ГОРИВОТО Е БЕЗ ПАРИ. КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В БГ? СПОРЕД ЗАПЛАТИТЕ ЛИ СА ВИ?

35

Анонимен

преди 8 години

Има ли само едно местенце в тази скапана държава,в което да няма далавери?? Мисля че трябва да дойдат експерти от цял свят за да изучават този феномен наречен бай ганьовски. Как е възможно да няма едно едничко нещо което да не се краде в тази страна?? За какво европейско интегриране говорим боже мой!! Ние сме бананова страна, абсолютно третия свят

34

Анонимен

преди 8 години

Некачествените горива не ги правят в бензиностанциите, а ги прави неплащащата данъци руска мафиотска фирма! Много лаят от правителството, но за лукоил и дума не дават да се каже!Още римляните преди 2000 години са казали:"Ако нещо не ви е ясно, търсете къде отиват парите" и и ще ви се изясни.Ако бензиностанциите крадат на литър по 1 стотинка, за лукоил отива 1 лев.

33

balkando

преди 8 години

Само на мен ли ми се струва, че проблемът беше с пломбите на сондите на нивомерите ?! Големи тарикати, как извъртяха хем да има акция, хем далаверата да продължи )))

32

Аман

преди 8 години

От 6 години карам кола с 25л бутилка за газ. Винаги я зареждам когато свърши. При ново зареждане газта е 20-21л. За тези 6 години само два пъти ми "заредиха" повече от 25л. Единият път беше в бензиностанция на Ромпетрол на Коматевско шосе в Пловдив и вторият път на "Лайт газ" до медицинските общежития пак в Пловдив. От тогава избягвам тези вериги.