6

:-D

преди 8 години

Абе, врътвайте им кранчето на гърците, да се научат на работа!

5

Анонимен

преди 8 години

Merkel da ostavi garcite na francuzite nali toya Oland taka yarostno podkrepq vizantiycite ,day mu gi na nego

4

Биг Гроздова

преди 8 години

"смешното" в случая е ,че този спасителен план е като предния -събират пари от всички евро-данъкоплатци за да върнат заемите към ,частни банки и фондове а реално в Гърция няма да влезе нито едно евро . Та затова протестира Факис , ама няма как

3

socialen

преди 8 години

Разбира се, че третото поредно неолиберално "спасение" няма да проработи! Докато първите две "спасения" вкараха Гърция в невиждана досега икономическа Депресия, дългова и хуманитарна катастрофа, то третото "спасение" ще доубие гръцката икономика!Само въпрос на време е, кога ще изгърми и следващата страна от Еврозоната, най-вероятно е Франция (или Испания, Италия, Португалия, Ирландия, Финландия, Литва, Латвия или нещастната Естония). Тогава ще гледаме отново учудени неолиберали и либертарианци.

2

Анонимен

преди 8 години

NE POMAGAI NA BEDNIA--SHTE STANESH PO-BEDEN OT NEGO.NE POMAGAI NA BOLNIA --SHTE SE RAZBOLEESH I TI.NE POMAGAI NA NIKOGO--SHTE SI MNOGO DOBRE.

1

Анонимен

преди 8 години

Не се опасявай а бъди сигурна че спасителният план няма да успее. Как си го представяш ти госпожо меркел да ти отнемат високата зплата да ти приватизират имуществото и да те оставят на гола поляна? Как би се почествала като клошарка? Същото е положението и с гърците. Те са свикнали на узо и сиртаки. Всеки обяд са си събирали евраци да си колят агънца и да обядват. А сега ще трябва да си стегнат коланите на последната дупка и да ядът суй леб и марули? Как си я представяш тази работа да стане???