25

Тодор

преди 8 години

До АнонименПоне толкова, но може и повече да са...

24

Анонимен

преди 8 години

Като се замисля, сигурно има няколко милиона души по-света, които този кит превъзхожда по интелект.

23

if

преди 8 години

До КонАко мисълта имаше цел, тогава нямаше да съществува изразът "да мислиш безцелно", защото нямаше да бъде възможно. Не мислиш ли?

22

Кон

преди 8 години

Обичам прясно суши. За ядене става и добрата му имитация в неморски страни.За обърканите души - мисълта има цел, каквато електричеството няма. А мисли ли китът? Аз мисля, че не, но не съм сигурен.

21

Сандо

преди 8 години

да попитам колко от вас обичат суши ?

20

Анонимен

преди 8 години

Планетата агонизира , а хората си правят майтап. Наближава моментът, когато изведнъж алчният и безотговорен човек ще установи, че парите не стават за ядене.

19

абе

преди 8 години

Не бе, китът е нарамил колкото е могъл ***, изхвърлени от хората, и е отишъл при тях да им ги върне!Ама хората нали обичат да се изживяват като велики същества, "венеца на творението", та не са схванали намека.

18

Анонимен

преди 8 години

стадата дойдоха преди 1 месец, но сега намаля броя, после към октомври пак се връщат и могат да се видят като се връщат с новородените.Знам места където мога да ги наблюдавам почти до скалите, не знам защо точно тезиместа но там явно нещо ги привлича, храна или заслон не знам но преживяването е незабравимопрепоръчвам го на всекипоздрави от Сидни ав$$$тралияяяя

17

Анонимен

преди 8 години

Електричеството е самата мисъл.

16

До 12

преди 8 години

До някъде имаш право, но всичко става толкова бързо, че двата процеса се случват направо едновременно, реално едното нямаше да съществува без другото, а физическото тяло нямаше да бъде анимирано без електричеството, то е онова, което му вдъхва живота. Така че може и електричеството да е преди мисълта, то е съзнанието, мозъкът е просто един хардуер, тялото е един хардуер, който приема електричеството, оживява и си го интерпретира по неговият си човешки начин преживявайки физическа реалност :D

15

Жабуняк

преди 8 години

Ха-ха. Тоя махна 1 найлонче от носа на кита и се изкара спасител на китове - нищо че после ките отплува обратно с 2 тона жабуняк и отпадъци на гърба. BTW този кит сигурно е минал през някое океанско сметище - напишете остров от *** (garbage island pacific)

14

онбашията

преди 8 години

да беше налетял на японци, щеше да се озове сервиран с водорасли и ориз в някой ресторант.

13

Жужа Психарката

преди 8 години

еи защо хвiрляте НАИЛОН Ф МУРЕТО, КИТА ШИ СИ ОДАВИ . Ako кита дойде и си хвърли "отпадъка" в хола добре ли ши ви е ? а ? ?А?

12

ai

преди 8 години

*** престанете да тровите земята и си събирайте ***

11

Анонимен

преди 8 години

Всяка мисъл в мозъка ви е резултат от протичане на електричество, което вибрира с конкретна честота на вибрация, така в момента се разработват технологии управлявани само с мисъл, всяка команда отговаря на конкретна мисъл с определена честота ...Нещо си се пообъркал: Мисълта не е резултат от протичането на електричество в мозъка, а обратното електричеството е резултат от възникването на мисълта. Ако е първото възниква въпроса кой ти пуска електричество в мозъка ?

10

без майтап

преди 8 години

Не разбрах. Китът можел ли е да казва и мама?

9

Иван

преди 8 години

Иван Искендериан е едно много разпространено и типично австралийско име.

8

Анонимен

преди 8 години

Всяка мисъл в мозъка ви е резултат от протичане на електричество, което вибрира с конкретна честота на вибрация, така в момента се разработват технологии управлявани само с мисъл, всяка команда отговаря на конкретна мисъл с определена честота, която устройството засича и интерпретира като определена команда, зависи как и за какво е програмирано, но ще видим капитализма и елита кога ще позволи на обикновените хора да се докоснат до такива неща, ест. на цената на мн пари :D

7

Анонимен

преди 8 години

Та човек с по-развита интуиция винаги може да разпознае маската и филма на егото на другия с/у него :D

6

Анонимен

преди 8 години

М/у другото и човека постоянно си обменя енергийни импулси (мисловни модели) с останалите хора, но почти никой не осъзнава информацията такава каквато е зад думите, тя остава неосъзната, а ума остава този, който си прави интерпретации на фона на чутото и разбраното, на повърхностното, игнорира усетеното през интуицията, изреченото винаги е една мн малка част от цялото инфо :D Така хората се лъжат и заблуждават от векове :D То и се вижда в реалността им, пълен хаос, простотии и мизерии :D