45

Анонимен

преди 8 години

как може да пишат-/още от края на 90-те/, а иначе става въпрос за цикли от най малко 2 милиарда години, ше си помислиш, че 90-те са преди големия взрив, ИЗЛИШНА СТАТИЯ

44

Анонимен

преди 8 години

Само се чудят за какви глупави изследвания да харчат пари. Ние планетата на която живеем се на път да затрием и то в съвсем близко бъдеще, а те тръгнали да умуват кога след милиард милиарда на 50-та години какво щяло да стане със вселената, все едно това има някакво значение, най-малко защото нито зависи от нас, нито можем да го променим, а и като планета и цивилизация отдавна няма да съществуваме.

43

Анонимен

преди 8 години

от нищо стана нещо, от това нещо ще остане нищо, а дали от това нищо пак ще се получи нещо и дали през това време ще еволюираме да живеем в нищото от което пък ще може да създадем нещо .

42

Анонимен

преди 8 години

Има неща които не съдено човека да узнае никога. Тази и други подобни новини само показват склонноста на хората да харчат чужди пари за глупости и някаква мания за самоизтъкване.

41

бг

преди 8 години

Как функционира вселената е последното нещо което ще разбере човека.

40

JJ

преди 8 години

Имаше един такъв виц:Професора пред студенти:- Слънцето ще убие живота на Земята след 2 милиарда години?Един студент шокиран от чутото:- Как така след 2 милиона години?Професора:-Не милиона, а МИЛИАРДА колега!Студента спокоен:-Уф, аз чух милиони...Та така и с тези новини :)

39

Комунист

преди 8 години

Аааааа,не! След края на Вселената ще останат само комунистите! И черните дупки! И ще има само комунистически черни дупки фрашкани с наглите комунисти. Те и там ще живеят добре!

38

АНОНИМЕН

преди 8 години

КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ. ВСИЧКО ТОВА Е ТОЛКОВА ДАЛЕЧНО И НЕ СИ СТРУУВА ДА СЕ ОБСЪЖДА. ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА И НЕ СЕ ТОРМОЗЕТЕ С ИЗЛИШНА ИНФОРМАЦИЯ. ЗВУЧИ КАТО ПРИКАЗКА ОТ ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ.

37

Ala_Bala

преди 8 години

Много отдавна е известна теорията за топлината смърт на Вселената. Вероятно цялата материя ще се събере в една точка и после ще последва нов Голям взрив.

36

до 52

преди 8 години

Питай човека който го твърди това със Вселената? Той вижда явно 2,3 млрд. години назад, а щом твърди за такова бъдеще, значи числата не би трябвало да са проблем за него...

35

Анонимен

преди 8 години

Саймън Драйвър да си ъпдейтне мозъчния драйвър и то спешно!

34

Анонимен

преди 8 години

напълно безсмислени глупости

33

Алфа казва истината

преди 8 години

Докато има руска газ няма да умре вселената.

32

Изчислител

преди 8 години

Да се изкаже извънземното Хокинг за тази безумна теория

31

!

преди 8 години

това е най-безумно глупавата теория която съм чел някога особено тази част "окончателно ще мине в "мъртво" състояние и ще стане много тъмна." ще мине в мъртво състояние и Ще стане много тъмна ? хахахаххахахаххаха заболяха ме очите от толкова тъпотия . Поинтересувайте се малко от теориите за разпределение на енергията на Тесла и Айнщайн и спрете да пълните вече празните глави на хората с празни приказки

30

Напалм Детов

преди 8 години

Мда... фотони ще има, както и гравитони, но не и електрони и позитрони... след което едно ново начало, нов "голям взрив", и така... поне според комофрмната циклична космология на Пенроуз.

29

!

преди 8 години

То затуй няма смисъл да се плащат пенсионни осигуровки, понеже в България почти всички са астрономи, и са наясно с този неизбежен, трагичен завършек, не плащат :-))))

28

Гошо Умното

преди 8 години

Няма страшно, сто трилиона години са с 14 (четиринайсе) нули. Изкарали сме някакси една десетохилядна (*** т'ва горе-долу е само една стотна от процента, ве!) от живота на тая пуста вселена, ще изкараме и останалите. Ще стискаме зъби и ще изкараме. Има ли гроздова, ние сме безсмъртни.

27

Анонимен

преди 8 години

Това беше при Орешарски,но сега вече при Баце е друго-отпушиха се еврофондовете и ще построим магистрала към нова,по-хубава Вселена.И Баце с Дебелата Берта ще отрежат лентичката а Б.Димитров ще лисне канче с нитратна вода.А ще пратим В.Танов да запуши дупките на старата Вселена и така ще имаме 2Вселени

26

Анонимен

преди 8 години

ДО 35НЕ САМО ЗА ВСЕЛЕНАТА... НИЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ И ЗА ЗЕМЯТА -КАКВО Е ПОД НАС И КАКВО Е НАД НАС...