29

хахахаха

преди 8 години

До руснак от Крим маи си ял гъби преди седмица се връщам от там а ти си бил там само във сънищата си изобщо никои не е бягал и там няма украинци да ти кажа *** грозен

28

моряк от КУРСК

преди 8 години

тоя интернет вестник си е чиста проба американско-булващ лаина саит и нищо повече както статииките по горе и всички останали много са далече от реалността ама те хората да не са прости като вас ве продажни .

27

Крим

преди 8 години

Ако Русия наистина нападна Украйна- ЗАЩО не е обявена война? Защо Украйна подкрепя икономическите и политическите връзки с "агресор"-Русия? Защо 2 млн бежанци от Украйна отиват в лоша Русия? Защо? Помислете, българи!

26

ТОШО

преди 8 години

До руснак от КримТи не си никакакъв руснак и още повече от Крим. Прочети в 24 часа за 10 август и ще разбереш,че Крисия Тодорова вече е в Крим.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4914787

25

руснак от Крим

преди 8 години

До ТОШО-------------------В Крим не може да има никакви международни фестивали или каквито и да е било международни събития.Това е окупирана територия и даже самолети не летят до там,банки няма,нищо няма-глад и мизерия.Народа бяга в Украина,а рускоговорящите са станали за посмешище.

24

Анонимен

преди 8 години

И тая новина е достоверна като "пожарите в Чернобил вече трети месец са под контрол". Истината е чеСАЩ разграбва Украйна с пълен размах, Ротшилд и Сорос точат лигиУкрайна продаде на безценица още 1300 завода и фабрики на САЩ в продължаващата с пълна сила престъпна приватизация.

23

Анонимен

преди 8 години

До 14 -абе я си вземи и налей още една ракийка ,и тогава и галактиката ще превземеш.ха ха ха

22

Бранник

преди 8 години

биеме москалите като тупани, до скъсване ))))))))

21

ТОШО

преди 8 години

Президентът на Украйна е обявил Крисия Тодорова за "персона нона грата" изабранил влизането й в Украйна до 20-годишна възраст заради това, че излизада пее първа в конкурса "Детска Нова вълна" в Крим. Поръчал е на Министърана Външното Павел Климкин да подготви Нота-протест на РБългария!

20

ъ

преди 8 години

Л Ъ Ж Е ТЕ !!

19

ья

преди 8 години

Нашу разведку особенно поразил цинизм командования АТО при обстреле своих же позиций на южных и восточных окраинах Старогнатовки с целью обвинить в этом армию ДНР,Що ли на това повече вярвам

18

Венелин

преди 8 години

Поредната измислица, която не е потвързена от никой.

17

Анонимен

преди 8 години

Братският ни украински народ ще устои на руските агресори. Дръжте се братя !!!!!!!!!!!

16

Аз Малдив

преди 8 години

Вярвате ли си, като ги пишете тия заглавия - украинците не могат цял месец да спрат пожарите в чернобилската зона, та ще спрат артилерия - ако изобщо е имало... щото "украинските власти" често сънуват.Почти както се пееше в песента - А всъщност е нямало никакъв влак и никаква гара - проста "властта" си отива.

15

Анонимен

преди 8 години

САЩ разграбва Украйна с пълен размах, Ротшилд и Сорос точат лигиУкрайна продаде на безценица още 1300 завода и фабрики на САЩ в продължаващата с пълна сила престъпна приватизация.

14

Анонимен

преди 8 години

Днес бг, време е да пратите този журналист в тази гореща точка, за да не аи се смеяят повече, порошенко не е в сьстояние да контролира наци-майдановци,те нападат постоянно и обстрелват хората в тази новорусия ли беше или без значение, досега са 18 нарушения на минските договорености доднес. ОССЕ кой стреля по тях? Хората си влизат вьв форуми и си пишат

13

Анонимен

преди 8 години

Миналата седмица укрите разказваха, че представител на ОССЕ е разговарял в Донбас с военнослужещ от състава на 16 бригада на ВДВ, дислоцирана в руския град Оренбург. По този случай вече има изключително смешно видео в Тубата - watch?v=qYoD6VwPFMM защото при разследването се оказа, че 16 бригада на ВДВ в Русия просто НЯМА.

12

Щирлиц

преди 8 години

Обстрелът от украинска страна не е спирал от минското съглашение до сега!Стига писахте небивалици,оня ден по руската тв показваха поредният оссе конвой,попаднал под украински обстрел!

11

Окупатора

преди 8 години

Пффф идва ред и на : Мариупол . както казах и в предишният пост . До 2020 ще си вземем всичко . След това е ред на Полша .

10

Анонимен

преди 8 години

Интересно кога ли ще стигне до "свободната преса" на ***.вбг че "МИД РФ: Россия призывает страны обнародовать имеющуюся информацию о Boeing MH17"???