12

Георгиева

преди 8 години

Нерегламентиран ремонт? - Не! Престъпно унищожаване, подмолно направено по време на разкопки! Другият вид тероризъм!

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Не сте съвсем прав - Александър Македонски изгаря град Персеполис, столицата на Дарий III като отмъщение за изгарянето на Атина по времето на гръко-персийските войни!И което е най-интересно - по настояване на хетерата Таис, любовница на приятеля му Птоломей (или Птолемей)!А иначе за вандализма на простаците сте изключително прав!

10

изумен

преди 8 години

Много злоба от българския народ, какво като е мюсюлмански храм? Посегателството върху исторически паметник е кощунство независимо какъв храм е! Ако беше някоя църква до сега да сте оревали света! За пореден път се убеждавам, че българина е тотално деградирал и морално скопен човек! После защо не ни уважават в Европа?!?!?!? А с такава ценностна система трябва ли?!?!?!?

9

бсбс

преди 8 години

от кога е включен към ЮНЕСКО?

8

Анонимен

преди 8 години

На тези невежи и неграмотни им дай само да съсипват и рушат!

7

az

преди 8 години

patnici na kulturata koito sa napraveni ot tezi koito sa ni klali i zatrivali vekove na red neiskame , a tozi ibrahim pasha imenno toi kolko bedi e nanesal samo ,,gospod bog,, znae i sega da stoi v negova pamet e dosta brutalno mislia az !

6

Да би мирно седяло

преди 8 години

Как да се осъществи почистването?Недвижимият имот е на първо притежателя си, ако впоследствие не е продаден, завещан или преотстъпен доброволно.След като заливането с бетон пречи да се прецени дали по-старата джамия не е построена върху основите на друг, още по-стар храм, къртиш всичко, което над бетона, после разчистваш и самия бетон.Ако под него са само руини на по-стара джамия, виновният за своя сметка да изгради джамията наново.Ако под онези руини има християнски храм, ще построим църква

5

Некъф хор

преди 8 години

Каква хубава вест.Сега и ако я саборят ще стане прекрасно.

4

Анонимен

преди 8 години

Сетили се треперят за тази джамия! Ами тя от деситилетия тъне в разруха, стои затворена и се разпада, предверието отдавна го няма и само гълъби я посещават. Една табела няма отпред!

3

Анонимен

преди 8 години

Всички паметници на културата са унищожавани от простаци. Не винаги е умишлено но задължително е просташко.Ислямската религия е унищожила културните паметници на една от най великите цивилизации на на времената- Вавилон. Първия храм на цар Соломон в Ерусалим, както и втория са били унищожени и опожарени от араби. Великия Александър Македонски е водил войни на бойното поле, но не е унищожил паметник на културата.

2

omer

преди 8 години

вашия мисъл е терористичен

1

Анонимен

преди 8 години

DA SE RAZRUSHI VEDNAGA--TAM SE IZUCAVA TERORUZAM