13

анонимен

преди 8 години

хайде сега да видим кой ги е назначил кой е ходотайствал и срещу какво

12

анонимен

преди 8 години

До9 , много сте докачливи , когато някой ви каже истината . Униформата много отдавна не ми придава никаква важност , а ви отличава от останалите нормални хора. Един куп полуграмотници сте събрани по службите , без никакво образование , сричащи , неможещи да пишат грамотно. Прочетете и останалите коментари , толкова ли един човек не ви похвали за "добрата" работа , която вършите неуморно по цял ден - рекет над нормалните граждани и пълно безделие , че затова и пенсии ви дават!!!

11

Бай Гочо

преди 8 години

Бубаса занаят !!!

10

Анонимен

преди 8 години

Тия да не са от първите ро..и в министерството по програмата за интеграцията

9

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ В БЪЛГАРИЯ СА ТАКИВА ОБИРДЖИИ ,,, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ И ХРАНИМ ....РОБИ СМЕ БИЛИ И РОБИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ

8

Анонимен

преди 8 години

Направо не знам как ще се изкорени този начин на мислене в повечето хора, това си е индивидуална задача за всеки, а повечето не осъзнават колко е необходимо да се направи.

7

знайко

преди 8 години

Кви са тия полицай 24_ри годишни?! Веднага да ги сменят с 19_се годишни!!!

6

ченге от миналото

преди 8 години

До анонименАнономнико от 8, явно и ти си роден пред безвластието наречено "Демокрация" и нямаш никаква представа от живота, камо ли от работата на милицията и след 1992 година прекръстена на полиция. Много е лесно да се плюе от клавиатурата, но при една по-напечена ситуация на секундата ще звъниш на 112, защото няма да имаш здраво дупе да се справиш сам. Сигурно и в казарма не си ходил.

5

анонимен

преди 8 години

Все съм си мислил , че само старите комунистически милиционерски мутри са крадливи , но явно и младочетата са научили добре занаята от бащите/чичовците/дядовците си.Тази система на МВР наистина оправия няма .

4

Анонимен

преди 8 години

Сега разбрахте ли, от какво са стресирани и искат пенсия на тридесет години? То и аз, ако се занимавам ден и нощ с престъпления, години наред, не стресиран,а сън няма да ме хване,защото незнам от къде ще ми дойде.

3

Тео

преди 8 години

Видяли са възможност - въззползвали са се. Но е хубаво да четем повечко такива новини, защото сега заради 200-300 евро са станали кепазе и са си загубили работата. Дано някой от колегите, имащи подобни практики вдене, че той може да е следващият. Извода е, каквото и да ни струва, ако сме жертва на такова отношение - оплакване и това е! Може 9 пъти да му се размине, но на 10-ия ще го набарат!

2

Анонимен

преди 8 години

АМИ ТОВА СА РОДЕНИТЕ В ДЕМОКРАЦИЯТА БЕ ТАВАРИШИ! ТАКА СА ГИ НАУЧИЛИ ДРУГАРИТЕ *** ГЕРБЕРАСТИ БЕСЕПАСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЖИВОТНИ ОТ ОБОРА. ТОВА Е НОВИЯТ МОРАЛ ВИЕ ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ?

1

Анонимен

преди 8 години

Затвор ! Оня ден по пътя за Калотина гледам двама спрели турци ли, не знам какви с немски номера. И се чудят какво да им намерят, за да отмъкнат някое евро. И се чудя, що за перде трябва да си и да не чувстваш поне малко срам така да се излагаш.