185

до 198

преди 8 години

До До инж. ПроектантЗащото няма финансова възможност да се изгради тази връзка в момента... Наистина става вече "налудничаво" да водим разговора по този начин. Интересно ми е защо никога не задавате въпросите в подходящите моменти и на подходящите хора хахах.. Вече споменах , че не желая да съм адвокат на никой, но поради липсата на познание у някои хора едва ли не изглежда все едно съм такъв. :)

184

ангикомунист

преди 8 години

Все пак по-добре пътища отколкото концлагериСтроил бил Боко пътища и това уж е лошоА Тошо(при социализъма) - построи концлагери като Белене и СкравенаРевете и помнете миналотоАмериканците ни го докараха

183

До 249

преди 8 години

Освен мърляви строители и изпълнение през пръсти, и друг може да има принос в затлачването на коя и да е канализация.Най.често за найлоните, торбите с ***, старите дюшеци, сламата, парцалите, умрелите животни и още каквото се сетиш трябва да се пита и мееестното народонаселение. Защото шахтите са по-близо и от най-близката река, удобни са - само вдигаш капака и хвърляш, а от запушване и транспортиращата способност никой не се интересува докато водата не почне да влиза в собствения му дом.

182

Анонимен

преди 8 години

Tuk e palno s cherveni trolove. Zavistlivi malki dushichki. Plateni s karvavi rubli.

181

Анонимен

преди 8 години

Още една ГОРЕЩА НОВИНА от строителна партия ГЕРБ.Седмица след като бе открита пречиствателна станция в Раковски и бе обявено, че за 58 милиона лева има изградена канализация, улиците на града са под вода от снощния дъжд, а шахтите не поемат водата, тъй като са запушени с найлони. Защо обаче в съоръженията, през които трябва да се оттича дъждът, има найлони, така и не става ясно.

180

проф.шофьор

преди 8 години

Има и друг Проблем миналата неделя пуснаха участъка строен 3г. АМ'Струма"от Кулата до Н.Делчево къде му казват че до гр.Сандански е не на 8км преди Сандански е,но по лошото е че оня ден пропадна и таз нова магистрала не можа да изкара и 7дни от откриването и!!!даа бойколината супи да яде...

179

Евросредства?

преди 8 години

До АнонименКолко плащаме годишно за членство в ЕС и колко получаваме от тях? Поинтересувайте се. Ние ежегодно губим пари или по-точно наливаме в ЕС, срещу удоволствието да ни размахват пръст и да ни диктуват правила.

178

Анонимен

преди 8 години

Интересното е, че при един и същ поток от МПС-та в даден участък преди и сега, след ремонтирането му от ГЕРБ или от Софиянски и немуподобни, се появяват задръствания или най-малкото скоростта пада значително. Защо така? Сега с това Белокопитово май ще стане същото - диамантът ще свали скоростта на преминаване там и дано не увеличи катастрофите, защото натам отиват нещата.

177

Анонимен

преди 8 години

Още нещо построено, от което да се срамуваме, вместо да се гордеем.

176

Анонимен

преди 8 години

За възможностите на България този пътен възел си е голямо постижение! Адмираци за Борисов и мин. на Транспорта, карат ни да се гордеем!

175

лаик

преди 8 години

От високо ми изглежда направо като 8-то чудо на света! Това с деретата и микроязовира наблбизо хич не ми харесва. Да не стане като с Околовръстното на София, една зима караха и лодки по него, толкова се беше наводнило!!! Чудо на инженерната мисъл в БГ-то.

174

Анонимен

преди 8 години

Още една европейска придобивка за всички българи, в това число и за Позитанските ***, но защо толкова рИвът?! При Станишко когато нищо не се строеше, а само се краднеше, червените свраки не крякаха, а сега когато през ден се открива нещо ново, съвременно и полезно за хората крякат ли крякат!

173

Анонимен

преди 8 години

Малиййй ББ къф номер им спретна на ***! Пусна Белокопитово докато бяха на Бузлуджа и сега не могат се прибра по къщите си :))))

172

Анонимен

преди 8 години

Много шофьори, на които пътните възли им пречат, са взели отношение :)Тъй като гледате снимката какво не ви е ясно? Питайте бе, ще ви отговорим. Ще пиша бавно, за да ме разберете :)

171

до 231

преди 8 години

"Ама че си глупав"!Нарочно за да не го изтрият (коментара), защото има думи, които компа на мУдератора като ги засече и ги трие!

170

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 228ма мноо неща си научил в масква, а?

169

Анонимен

преди 8 години

Пояснение: Пиндел това е жив ***!

168

Анонимен

преди 8 години

Бойко строи ли строи, а пинделите рИвът ли рИвът!

167

инж. Проектант

преди 8 години

До АнонименВярно е че фактите показват кое как стои :) тук няма място за спор. През годините са проектирано много неща и изпълнени не малка част от тях. Това е и един от моментите в когато разбираш защо ако си избрал да си инж. ще можеш след години да се обърнеш и да видиш направеното от теб... А вашите обидни думи са пепел на вятъра никой няма да ги запомни дори след дни докато построеното може да остане много години наред.

166

Анонимен

преди 8 години

До Факт #214В твой стил ще ти отговоря - обуваш си скиорските обувки, вземаш си ските и долу на пейката пред входа си ги слагаш. Сетне караш в посока Цариградско. При повече късмет, до първия сняг може и да си стигнал!