9

Анонимен

преди 8 години

Това с телевизорите е сигурно,заради зачестилите напоследък случаи,в които мъртво пияни и дрогирани гости хвърлят ТВ тата от терасите.

8

знаещ

преди 8 години

Всичко това се прави за да се съберат още пари от прекатегоризацията на обектите.Така е мн лесно- идват избори и на всички министерства е казано: мислете как да събираме пари. Мизерници!

7

Чадър бабаит

преди 8 години

Не знам за тази година, но догодина ще го дYхате още по-мощно и задружно всички хотелиери!След тазгодишния ви мутро-бабаитлък и цялата ви арогантност, и шмекеруване на дребно се закопахте тотално ще сключвате договори със соц. министерството да ви праща !

6

някой

преди 8 години

Нещо не разбрах от последния абзац, чии приходи са 2-2,4 млн лева на годишна база? На министъра ли?

5

Елена

преди 8 години

Хора, пишете такива заглавия редовно, и после се чудите защо сайта не изглежда сериозно....Бива глупост, бива, но и котката ми би измислила по- адекватно заглавие.

4

Анонимен

преди 8 години

и сега като почне едно лицензиране, едно блажене....а те хотелите са си същите, персонала също.

3

Анонимен

преди 8 години

Ако си мислите, че с тези правила обслужването ще се подобри и ще върнете хората от Гърция обратно тук - много се лъжете......Вместо това почвайте да проверявате и да глобявате. Почвайте да обръщате внимание на жалби от клиенти. Не може хотелиера да се нагъзва пред германец, купил си пакет от TUI или Некерман (защото при оплакване просто няма да му платят), а българите да биват третирани като безгласни ходещи касички. Оправете плажовете и дайте достъп. Все прости неща, ама......

2

eee

преди 8 години

Кой е писал това заглави, напълно неадекватно. Отиваме аз и тя, после идва онзи, там нагоре и всичко е добре, от утре започваме нагоре до почивните дни. Нещо разбрахте ли?Моля автора да ми го преведе. :)

1

ФАКТ

преди 8 години

А И Б , И ДИРЕКТНО В ГЪРЦИЯ НА МОРЕ !! Тук само мислят ,как да те излъжат ,унижат ,окрадат н.бат !