21

Наблюдател

преди 8 години

Просто глобите са малки и инцидентни но и нищо не се прави по "?"-a. Защо тоя "N" не върви в Германия примерно!?

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Искам акция "Таен гласоподавател" да видим как ни цакат при "теглото" на бюлетините.Аз затова там вече не "пазарувам".......нали това е целта на мафията, която ни управлява от 25 години...да не гласуваме ние..*** ги държат на власт. продължавай да не гласуваш, ставаш съучастник в погребването на 13-вековна държава

19

контрол и наказание!

преди 8 години

както винаги проблема в БГ е двоен..първо някой е прибрал рушвет за да плащат търговците ненормални цени на "лицензирани" везни..и второ - както винаги липсват контрола и наказанията. това, че се инспектират везните не трябва да е новина , която се върти във всички медии един ден годишно за сплашване, а ежедневна практика..и естествено наказанията трябва да бъдат толкова сурови, че рискът да не си сърува. като например 10,000лв за първо нарушение и 50,000 за второ.

18

Анонимен

преди 8 години

А китайските водомери дето сега насилствено искат да подменят хубавите с тях?

17

vesko02

преди 8 години

Има нещо гнило в Дания,пардон в ДАМТН.

16

някой

преди 8 години

А кога ще има акция"депутат" "прокурор" "полицай" и т.н. корумпирани изедници,а най-лесните акции по дребния бизнес да ни ЗАМАЗВАТочите,че работят институциите.Кво стана с КТБ има ли виновни?

15

Мартин

преди 8 години

Нормално, Русия е 2000 пъти по-голяма от България....

14

Анонимен

преди 8 години

До Ходих в Русия.В Русия станадарта на живот е в пъти по-висок от този в България.

13

Сидниии

преди 8 години

Качи малко снимки у галерията да те видиме бе момче, че и аз мога да казвам, че съм космонаФт ама на..

12

Анонимен

преди 8 години

До Ходих в Русия.Незнам защо си мислиш, че тези кантари не могат също да бъдат манипулирани.

11

Анонимен

преди 8 години

Държавата цъФти от всякъде и само Китайските везни помрачават пейзажа !? А стига бе ?Инспектори!? ЕДИН Инспектор е достатъчен за Пловдив ако имаше държава и закони !

10

Ходих в Русия.

преди 8 години

Преди години бях в Русия, положението е и беше много зле във всяко отношение НО на пазарите знаеш, че няма да те . Защо? Ами братушките пияни са се осетили, че и те като нас са *** и затова, ако искаш да продаваш на пазара, трябва да си платиш ~5 лв (100 рубли тогава) да ти дадат кантар одобрен от някакви си тяхни служби. Носиш си продукцията, проверява се за произход, слагат ти някакъв печат на разрешителното за продаване и ти дават кантар. Всяка сутрин се редяха пред офиса на пазара

9

Небрежност

преди 8 години

Интересно - 400 лв. кантар срещу 100 лв. (в най-добрия случай) глоба. На далавера си е някак като се има предвид, че очевидно и проверките са рядкост. Още повече, че тези 100/200 лв ще си ги избият от погрешно завишаващия цените кантар. Та, от всякъде май идва на далавера.

8

Търговец

преди 8 години

Китайските кантари по нищо друго освен по цена не се различават от сглобените от същите китайски части "Български " кантари !!! Изключително точно мерят, в зависимост от това дали са за 1 тон или за 100гр. При тези до 1 тон съм забелязвал отклонение при изтощени батерии от около 1кг. - което е ПЕРФЕКТНО. Така че господа Инспектори, хубаво е, че защитавате родното ни производство, но нека де е на конкурентни цени !!!

7

Бай Иван

преди 8 години

Вчера по ТВ-то споменаха че една от жените била със стикер годен до март 2014г.Това ме навежда на мисълта че проверките са многооого "чести"

6

Анонимен

преди 8 години

Всичко произведено в Китай е ***.

5

Анонимен

преди 8 години

Ако изглежда много съмнителна работата: вадя телефона от джоба, казвам им да го премерят, и ако не е точно 103 грама не пазарувам ;)

4

Анонимен

преди 8 години

Момчета, придържайте се към стандартите на БРИКС!Грешка няма в кантара!

3

Румбо

преди 8 години

На пазарите НЯМА производители!Всички са търговци.Е,най-много някой бивш да има.А с кантарите се лъже открай време!Номер едно е естествено Женския пазар в София,там има майстори,дето успяват да продадат 800г банани за 1кг използвайки съвършено изряден кантар!

2

анонимен

преди 8 години

Кантарите са по толкова пари, защото са направени точни. Не може нещо ей така сглобено, което няма никаква точност, даже не се доближава и до най-големия клас на точност, да очаквате да мери правилно. Затова и китайците, които знаят това го продават без да казват, че е точен (както е написано в статията само за домашни и не търговски цели). Но нашите за какво да купуват точен кантар, като тези при 10 кг сложени отгоре ти дават 11кг на дисплея?