29

Анонимен

преди 8 години

Барекът може да дудук, обаче е напълно прав. Тези ***, които вкара в парламента, трябва да му целуват пръстите на краката че ги направи депутати.

28

Ред арми

преди 8 години

Грешка... Всички успяхте заради парите на Пеевски и Цветан Василев

27

пешо

преди 8 години

ха, за първи път в живота си бареков не лъже :))) не вярвах, че ще доживеем.

26

смехурко:))

преди 8 години

Независимо от коя партия са избрани, те влязоха с името на моята партия, ЖАЛЪК КОМПЛЕКСИРАН СЕЛСКИ .ПАРТИЯТА Е НЕГОВА думи чувани от БКП сменила името си на БСП .Чудно дали обявен извън закона ако си смени името може да влезе в ПАРЛАМЕНТА или да стане и ПРИЗИДЕНТ.......................

25

знайко

преди 8 години

А Бареков дали помни посещението си в Монтана?!

24

Хм...

преди 8 години

Все пак да не забравяме, че кампанията на Бареков бе най-скъпата от всички състезатели по онова време! А кой всъщност бе онзи зад това цинично недоразумение Бареков и го финансираше, м?

23

Анонимен

преди 8 години

Да го беше написал на английски език. Щеше да стане бестселър.

22

Студент

преди 8 години

Абе,Бъреков,ти морал имаш ли или май нямаш ?! Вместо да критикуваш хората,които те издигнаха и благодарение на които си ТАМ,оти не се поогледаш малко бе ей, '"БЕЗГРЕШНИЯ" ?!Па направи са малка сметка колко хора те изоставиха досега,а остана едва ли не само ти - НАЙ-ХУБАВИЯ И НАЙ- КАДЪРНИЯ ?!Щом всичките ти доверени хора те изоставиха значи НЕ СИ ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ! Айде стига си замърсявал политическото прострамство - не ставаш! Язък,че толкова хорица ти повярваха !

21

Анонимен

преди 8 години

Баречката как се изгаври с избирателите си просто не е истина. Трудно е да се прецени кой е по-долен и жалък Бареков или Сидеров

20

да

преди 8 години

Този дудук сам предаде избирателите,като си хвана *** и замина за европарламента,а уж България щеше да оправя,и този като сидеров,само на приказки са силни,а нищо за България не са направили

19

преоценка

преди 8 години

Има хора, родени да бъдат предатели. Бареков направи грешката да им повярва. Млад е, ще се поправи. Но те ще си останат предатели винаги.Тая група да се маха. Има нужда от партия, като тази, дето се опита да направи Бареков, но друга.Може би трябва Бареков и Слави да се съберат.

18

Анонимен

преди 8 години

Тоя отдавна трябваше да е в затвора

17

Анонимен

преди 8 години

А Баракис забрави ли, че влезе заради крадените пари на КТБ! Да не карат сега (приятелски) да ги връща от депутатската евро заплата???? Че то тея пари, с които черпеше в махалите с кебапчет, са инвестиция и трябва да се връщат!!!

16

Анонимен

преди 8 години

С какви хора тръгна Барека...? Росен Петров... Любен Дилов....Какво чака от подобни личности?

15

пенкилер

преди 8 години

Ами то кой да отиде при Барека,освен предател и ренегат!?

14

Анонимен

преди 8 години

АБЕ БАРАКУДО КЪДЕТИ Е БУГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА БЕ БАРАКУДО? ИЗЛЪГА ЕДНА ШЕПА ОВЦЕ С ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЧИЧКИ НАМЪРДА СЕ НА 17 000 ЕВРО ЗАПЛАТКА ПРИ ЕВРОГЕЙЦИТЕ И СИ *** МАМАТА. ИЛИ ЩЕ КАЖЕШ ЩО ДА НЕ СЕ НАМЪРДАМ ПРИ ЕВРОГЕЙЦИТЕ БЕ? ДА НЕ СЪМ ГЪРБАВ? Е ПРАВ СИ НЕ СИ ГЪРБАВ АМА СИ МНОГО ЛЪЖЛИВ СЕЛЯНИН БЕ. МИСЛИШ ЛИ ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРАТ? ЩО ПА ДА НЕ МЕ ИЗБЕРАТ ЩОМ ИМА ОВЧИЦИ ДА ГИ ЛЪЖЕМ ЩЕ МЕ ИЗБЕРАТ! Е ПРАВ СИ! ДОКАТО ИМА ЖИВИ БАЛАМУРНИЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТЧЕТА.БРАО НА ТЕБ БАРАКУДО!?!?

13

Анонимен

преди 8 години

още един който заедно със сидера няма да види парламент пове4е

12

Анонимен

преди 8 години

Българите са мазохисти щом дават трибуна на подобни прашници.

11

Анонимен

преди 8 години

Ти пък си там, защото тия хора те крепиха, сега като не те крепят и напускат ти защо си там ?О забравих още го строим демократизъма.

10

Анонимен

преди 8 години

*** пак се е разсвирил