5

до 6

преди 8 години

А иначе това, което сте написала мога да обобщя с "да може сам да се сгрижи за себе си" без задължително да живее в собствената си *** от мръсни чинии, нечистотии и мизерия.И тук вече идва въпроса колко мъже могат САМИ да се грижат за себе си без да е нужно някоя да ги обгрижва. За жените важи същото. Има всякакви.

4

Жена

преди 8 години

Какво очакват жените от един мъж:-да бъде себе си, със следните изключения:1.Да не пуска газове, нито в стаята, нито в леглото, нито на улицата2.Когато яде сготвеното у дома - да има поне една дума за благодарност3.Да си мие чиниите след ядене4.Да може да си сипе храната и сам5.Да понася наличието на чуждо мнение/колкото и да му се вижда странно наличието на такова/и да може да се съобразява И ако може мъжете да не си приличаха толкова един с друг, щеше да има капчица надежда за нас

3

Анонимен

преди 8 години

Приятелите му ще кажат леле тази как мълчи с тоз акъл 1.40. Мълчанието понякога казва че жената е твърде тъпичка кога не знае какво да каже. Освен гаджето ако не ви е казал да не говорите с никой от неговите приятели.Някои не обичат смс дори не ги четат.Други не си падата по спорта. Но всички обичат подаръци дрешки аромати и прочие.

2

...

преди 8 години

Жени пишат какво искат мъжете. Това както казва Бил Бър е като аз да напиша книга за бременни жени " Третото тримесечие и какво да очаквате " . Другото нещо. В статията са 5 неща, в заглавието пише 10 ! Синдром на Даун ? Или просто дислексия ?

1

Анонимен

преди 8 години

Пак глупости. Няма идеални неща. Ако се опитате да сте идеални, просто ще отблъснете човека до себе си. Бъдете себе си.