62

да

преди 8 години

Русия не е свалила самолета. Това го признават вече американски и др. специалисти. А не иска трибунал по други причини. Ами прочети малко и ще научиш причините.

61

Анонимен

преди 8 години

Една година след това "добричките" американски чичковци доктори отиват да ги лекуват. Като стриктно си водят бележки за пораженията от ядрените бомби.

60

simo

преди 8 години

Pearl Harbor

59

men

преди 8 години

да бяха само атомните бомби, за престъпленията срещу човечеството като огнените адове над дрезден, хамбург, токио и други градове където са ийгоряли стотици хиляди жени и деца некой нема ли да напише, или за избиването и ийселването на милиони германци след края на войната. от англичаните, американците и поляците по големи *** нема на света. дори *** от идил не могат да им стъпят на малкия пръст. за тях естествено нйрнбергски процес нема...

58

Анонимен

преди 8 години

да се наложат самкци на америка за атомните бомби и да плащат репарации всяка година, както плащат германците и до днес за лагерите.

57

Кукувица

преди 8 години

Моята гледна точка.....да умреш в този ядрен ад, да изгориш, да ти изпадне косата, да повръщаш кръв и да си белязан за цял живот- това мога да разбера и дори да приема. Но никога не бих се примирил с чувството на вина ако бях от тези, които са направили тази бомба, взели решение за пускане и натиснали копчето за да убият толкова хора.Аз не бих могъл да живея с тази вина. Не! А те се смеят по телевизията....Това хора ли са?

56

да

преди 8 години

Най-отвратителната, нагла и безчовечна политика се води от Правителствата на САЩ. Япония трябвя да иска компенсация за невинните загинали мъченици. САЩ да спрат да се месят в чуждите държави, държава от емигранти без морал, без ценности, без история, без култура. За тях парите, парите и пак парите. Да им приседнат.

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Грешката на човека е, че твори бъдещето си от гледна точка на миналото си..."Прочетох всичките Ви коментари и бих искал любезно да Ви запитам, да ли скоро сте посещавали ПСИХИАТЪР. Ако не сте, то горещо Ви го препоръчвам.

54

Поп Грую

преди 8 години

Прочетох статията три пъти и стигнах до извода, че атомните бомби са се материализирали от паралелна Вселена и са преминали в нашето измерение през портал в съзвездието Алфа Кентавър. А, сетих се - Путин е бил! Нали? Бахму, три педи статия и никъде я няма думичката "сащ"???

53

аз

преди 8 години

Всеки иска да живее в мир и разбирателство, обаче когато някои наглеци ти дойдат в държавата и започнат да ти източват ресурсите и да ти поставят живота и развитието в граници с една единствена цел да те ограбят вече е войната е въпрос на чест. Точно в такива моменти се раждат фрази като "Свобода или Смърт!"

52

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ти обясня марсианецо.При Холокоста един хазарски копилдак на Ротшилд изби цял един народ на евреите сеферади за да го замени с едни по други хора, наричащи се днес евреи. За Япония, какво да ти пиша, абе зли гадини. Избили са с удоволствие над 20 милиона китайци. Военните им са яли пленниците си, буквално като животни, днес един, утре друг и т.н. и не, че не са имали какво да ядат като в Сталинград примерно. Пред "медицинските" им опити извършвани над живи китайци без каквато и да е упойка и страховитият Менгеле би изглеждал като някакво малко дете. Американците бяха милостиви към тази

51

Анонимен

преди 8 години

До 58Зелената кратуна си е зелена кратуна! Каквото и да и обясняваш тя няма да го разбере, точно защото е зелена! Тя си мисли,че морето е до колене и всичко което хвърчи се яде.

50

Гешев

преди 8 години

Американците хвърлиха двете ядрени бомби на Хирошима и Нагазаки!Но само там ли?Помислете малко: защо от летището на Багдад беше премахнат двуметров слой земя, а републиканската гвардия на Саддам, която го защитаваше ни се чу, нисе видя!Ами двете кули в Ню Йорк защо паднаха толкова "правилно"?група кан Телериг

49

Гешев

преди 8 години

Г-н ВасилевОтговарям - ОКУПАЦИЯ! Гарнирана със стогодишен договор! Освен това чрез американските войски в Германия и сегашните военни действия в Украйна е разделена на двеЕвразия!група кан Телериг

48

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Милошевич го съдеха за военни престъпления, защото армията му избивала цивилни.Обаче тия са победители, тях никой не ги съди.Поклон пред жертвите на най-големия терористичен акт в историята на земята.

47

Анонимен

преди 8 години

Здравейте,Аз съм марсианец, не съм запознат с историята за Земята, но съм объркан, не пишете цялата информация. Нали тук е демокрация и свобода на словото, имате президент с татуировка "Върховенството на закона". Прочетох два пъти статията, но не разбрах КОЙ, е главния "добър" герой, който е прескочил опитите с мишки!Сигурно някой ден и моето малко марсианче, няма да разбере дори, че са правени военни експерименти с цели населени градове!

46

Анонимен

преди 8 години

Путин е виновен - Путин пуснал бомбите над Хирошима и Нагасаки!

45

Анонимен

преди 8 години

"Да, наложени са ви, и вие всички колективно се съгласявате на това, което ви налагат, спокойно може да не се съгласите"...Не може. Дори гърците и Ципрас не посмяха да не се съгласят. Ние сме индианци - продадохме се само за лъскави западни стъкълца. Нещо би могло да се промени само от отговорно правителство със силна подкрепа - над 80% както е Русия, но винаги ще спускат Бареци, Реформатори, Сидеровци, Валерисимеоновци и народа винаги ще е разединен. Надежда всяка тука оставете.

44

Анонимен

преди 8 години

Добре, не ги слушайте, доверете се на елита и правителствата, и продължете по старият начин като до сега със сегашната системата и начина ви на функциониране, която ви налагат отвън, да видите какво ще стане ;)

43

Анонимен

преди 8 години

До 46Какво има да слушам едни зелени кратуни?