39

Гого

преди 8 години

Да и на мен се случи нещо подобно, вдигнаха ми колата с паяк същите Олиго Френи и след няколко километра скъсах полуоска. БМВ-то ми не трябвало да се вдига по този начин и никой после не носи отговорност нито от градска дебилност, нито застрахователите, нито гаранцията важи. Преди карах друга кола на нея и одраха джантите и два калника - пак нищо. Съжелявам, че не намерих време да ги съдя, както си трябва...

38

Иван

преди 8 години

При лада-та тоя проблем го няма.

37

аз

преди 8 години

До КалинА защо да не е. Ти си много ограничен, откъде знаеш каква е инвалидността му?! Е да, всъщност едва ли можеш за ЗНАЕШ нещо друго освен азбуката

36

Анонимен

преди 8 години

блокирва на някой модели мерцедес кормилната рейка при паркиране и навита докрай наляво или надясно.

35

Анонимен

преди 8 години

Ония ден минавам с колелото през редута и гледам тия с паяка ще вдигат неква кола на един тротоар а в колата на задното стъкло оставена показно фуражка гледаха тъпо мигаха и след 2мин го подминаха

34

някой

преди 8 години

Мен ме интересува кои са тези "експерти", установили, че колата му е повредена от паяка. Ако той е платил за експерти е вероятно заключението да бъде в негов интерес. Да заведе дело, съдът разполага с вещи лица, ама явно се притеснява от заключението на неутрални екперти.

33

Анонимен

преди 8 години

Да свиква - както всички нас!

32

Nikolay

преди 8 години

Vmesto da tarsite senzaciata, zashto nikoi vav vashata redakcia ne se interesuva kak edin invalid (50%) mozhe da si pozvoli Mercedes dosta nov Model. Na stoinost okolo 100.000 Leva. Pri polozhenie, che vzima pensia za invalidnost ne poveche 150/200,- leva na mesets. Osven tova ne e prav da tarsi protokol ot organite, koito sa drapnali kolata (parvo toi trjabva da dokazhe, che predi tova e bila v 100% tehnicheska izpravnost). Organite po standartna procedura sa vdignali nepravilno parkirana kola.

31

Стамат

преди 8 години

Собственика да се свързва с адвокат и в съда!

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35Ми то си пише какво иска: Експерти са установили, че повредата е настъпила вследствие на усилието, приложено на гумите на автомобила при преместването му в заключено състояние, което пък довело до увреждане на заключващия механизъм на кормилната уредба.Димитър Димитров се свърза с Dnes.bg и ни съобщи, че е правил няколко неуспешни опита да склони служителите на ЦГМ ЕАД и катаджията на паркинга да му напишат протокол за повредата, а с него да увери застрахователната фирма,.......

29

до 33

преди 8 години

Не прости-много прости!!!

28

weiss

преди 8 години

Аз пък предлагам да започнем да дупчим гумите на паяците. Малко извънфорумна активност най-после, стига диванна храброст и правосъдие.

27

Анонимен

преди 8 години

Вие нормални ли сте, бе? Да не е убил човек? Паркирал неправилно - санкциониран, платил си е глобата човека, какво повече искате? Ама чак да се извинява? На кого?Прости хора!

26

LEX

преди 8 години

Аз просто не мога да повярвам колко *** и злобен е станал този народ! Чуйте се! Прочете какво сте написали! Пречел на майки, пречел на колички, наглец бил, пък мерцедес карал.... Къде в статията е описано подобно нещо... Тая злоба и агресия до нищо хубаво няма да ви доведе!

25

Иван

преди 8 години

Добре де, тия C класи вървят по 20 000 лева, това ли е луксозна кола ????? Че тя сигурно е базов модел - без темпомат, кожа, климатроник, ел седалки и шибидах. Егати луксозната кола. Но пък от друга страна може и да е натокана :)

24

Анонимен

преди 8 години

До nueПърво малко почети, пък след това пиши колкото искаш коментари

23

LEX

преди 8 години

Никъде не пише, че човека е паркирал неправилно!!! Може да се е забавил с 5 мин след изтичане на времето за паркиране!!! И заради това, човека трябва да извади няколко хиляди лева, за да си оправи колата.. И според вас това е справедливо, така ли?!?!?! Защото са сложили някакви тотални *** да вършат работа, с която и малко дете ще се справи. Да вържеш 4 гуми...Почвам да си мисля, че ако колата не беше скъпа и луксозна бихте реагирали не толкова остро и злобно? Прав ли съм?

22

Иван

преди 8 години

България 21ви век. Без коментар.

21

Орлин

преди 8 години

продължение: Не, те обикалят като глутница хиени, търсещи лесна и бърза плячка. Най-често вдигат колите в нарушение на закона, защото дори да е паркиран в нарушение даден автомобил и да подлежи на глоба, случаите в които може да бъде насилствено преместен са само ако затруднява или застрашава участниците в движението. Т.е., ако прочетете закона ще видите, че вдигането с паяк е крайна мярка и не може да се прилага само защото една кола е паркирала в нарушение.

20

Орлин

преди 8 години

Т.н. "Център за градска мобилност" не е нищо друго освен банда рекетьори и автоджамбази, които действат със закрила от общините и държавата. Разликата с останалите крадци на коли е единствено, че при тези откупът за откраднатия ти автомобил е по-скромен - стотина лева. Затова пък тези залагат на количество. Дейността на "паяците" няма почти нищо общо с подобряване на трафика. Колите на ЦГМ не се намесват в случаите, когато по някаква причина някоя кола наистина предизвиква задръстване.