11

Путиноид

преди 8 години

Защо другари рубладжии и *** се притеснявате, като кажа, че вярвам на Лавров? Нещо понамирисвате на жалки продажници! А наричате другите ***! Ще ви оставя тъпо замислени с въпроса: с какво путинофилите са по-добри от ***?

10

Анонимен

преди 8 години

Лавров така говори че няма изобщо да се оправят нещата в Сирия.Какво толкова сте притеснени от военната си база ли в Тартус?

9

до 2

преди 8 години

Легитимно правителство да избива собствения народ трябва и Бойко да ти хвърля отгоре бомбите че тогава да ти дойде акъла на теб.

8

до Атанасов

преди 8 години

Тая работа не е за теб не си мъчи мозъка ходи с други неща да се занимаваш като не разбираш и тия тиквеници който ти дали плюсове и те са умници като теб!

7

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова Русия забавя процеса в Сирия,колко хиляди вече умряха и милиони бежанци и сега пак си пъха носа където не трябва.За да се оправи Сирия трябва Асад да си ходи не може толкова много години да управляваш без да те избира народа също като диктаторите и комунистите.Според мен трябва да се създаде армия изцяло от Близкия Изток от 10-20 хиляди за бързо реагиране в района при евентуална заплаха.Вижда да се че Запада и Америка като се намеси там нещата стават още по-зле та каква работа имат

6

Анонимен

преди 8 години

Eto tozi e edin ot kasapite v rayona redom s Asad iISLQMISTITE ,AKO TE NE PODKREPQHA REJIMA V DAMASK NITO BEJANCI SHTESHE DA IMA NITO ISLQMISTI

5

Анонимен

преди 8 години

До АтанасовМного правилно.

4

Атанасов

преди 8 години

Не стана ли дума за бруталността на украинският президент?!Защо в Украйна част от население се избива, а ако се защитава се смятат за терористи?Защо бунтовниците в Йемен са лоши и СА мята бомби по тях и това се смята за нормално?Защо т.нар. умерена опозиция в Сирия са добри и САЩ ги обучава и въоръжава? А границата между тази умерена опозиция и ИДИЛ е доста тънка.

3

Анонимен

преди 8 години

До *** кой пък се интересува от измекярското ти мнение ?!

2

Путиноид

преди 8 години

Аз много му вярвам на Лавров! Той е самата истина!

1

zeus

преди 8 години

Ще го напиша пак: САЩ щели да подкрепят създадената, обучена и въоръжена от тях "умерена опозиция". На езика на международното право това е незаконна терористична организация, имаща за цел сваляне на легитимното правителство, груба директна намеса във вътрешните работи на независима държава. В същото време Турция използва момента да избива кюрди, които в същото време са основен възпиращ фактор срещу ИД. В цялото това време ООН, уж арбитър в такива ситуации, мълчат като...