8

Анонимен

преди 8 години

при 500 бруто аз взимам реално 430 лева заплата....

7

Анонимен

преди 8 години

Само аз ли работя за 600 лв чисто тежък физически труд!

6

Анонимен

преди 8 години

-ШЕФЕ. АЗ КАТО ВЗИМАМ ЗАПЛАТА ЗАПОЧВАМ ДА СЕ СМЕЯ БЕЗ СПИРАНЕ- АМИ ТОВА Е ЧУДЕСНО.СМЕХЪТ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА. А КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТЕ- ТОГАВА ЩЕ СЕ СМЕЕТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.

5

Анонимен

преди 8 години

450E e samo mechtana zaplata za men, vishist sam, rabotq po 183chasa....nqkade polovinata e

4

анонимен

преди 8 години

450 евро ссредна месечна заплата у нас??????????????Да, на хартия - може, но реално - не е така.Защото като се вземат предвид многото депутати и техните роднини, кметове, съветници, безбройните и все повече нарастващи институции, близките кръгове на 84-те партии, НПО-тата, фондациите, спонсорирани от чужди държави - и все с големи доходи, за масовия българин остава заплатата от 400-500 лв. И до средната измислена заплата от 450 евро зейва една голяма разлика от около 300-400 лв.Не пасем трева

3

Анонимен

преди 8 години

Забелязахте ли най-важното? В Румъния средната заплата 550 евро, у нас 450 евро. А преди време се слагахме наравно навсякъде с румънците. Хората дръпнаха и се изтласкват от дъното. Тези ходили до Букурещ също знаят. Ремонтирани и обновени булеварди и малки улици. Тук правят 1 мост и две кръгови и се бият по гърдите.

2

Анонимен

преди 8 години

Ама как втори?! Излагате се!!! Веднага да вдигнете заплатите на Боко и ***! От къде на къде румънците ще ни бият? Не ги е срам!

1

vesko02

преди 8 години

Връзка между икономическото развитие на страната и доходите на чиновниците,Вярвате ли в задгробния живот?