11

хм

преди 8 години

Защо полицията си затваря очите, феновете на повечето отбори у нас са откровени фашисти, не го крият, ходят с татуировки на свастики и бият който им попадне без причина. Органите да вземат мерки докато не е станало късно.

10

муспи

преди 8 години

В изсраел са потресени, защото знаят ЦСКА като еврейски отбор - основан от евреи и титули ран от тях яко 60 години. След като "*** тадей" писа черно на бяло че става дума за отбор от В група, спряха всякакви коментарии като унизителни.

9

Анонимен

преди 8 години

Айде някой да ми цитира правилника, къде пише за наказания за приятелски срещи с чуждестранен противник!Това са срещи уговорени между двата отбора, по правила уговорени между двата отбора. Свидетели сме били на срещи, в които рефер е бил единия от треньорите.По какви правила отбор с четири червени картона доиграва мача с единадесет футболисти?И това ли го пише в Правилника на БФС? Или има Зонален Правилник?

8

То6

преди 8 години

Браво на зоналния съвет. Това е целта да се развали празника. Но нищо и това ще се изтърпи. СТРАЛИВЦИИИИИ и смръдлювци. Жал ми е за футбола

7

Анонимен

преди 8 години

Изгонете прасетата от а група докога бфс ще си прави оглушки

6

Анонимен

преди 8 години

Ми те така си играят срещу палестинците, ония направо ги изнасят с краката напред, а публиката цвили от кеф. Професионална деформация.

5

Анонимен

преди 8 години

Тези гладиатори от Израел заслужаваха да ги набучат на оградата на стадиона. Тяхното не бе футбол! Как бягаха мършите от страх и извадиха късмет, че са в България. Ако това ставаше в Южна Америка или Сърбия от тези *** щяха да останат само парцали. Много сме толерантни и това ни е проблема. Не съм от ЦСКА и футбола не ме интересува.

4

рамбо

преди 8 години

Време е ЦСКА / футбол /да бъде закрит окончателно и завинаги.

3

Анонимен

преди 8 години

Какво искате, във "В" група са такива феновете.

2

никола

преди 8 години

След това което се случи трябва да има "затворени врати" на Армията за целия сезон.

1

Анонимен

преди 8 години

"Трябва да има диалог с фенове"Препоръчвам ви група учени биолози, кандидати за Нобелова награда. Докладвали са, че са успели, майар и много трудно, да осъществят примитивна комуникация с ***.