10

Анонимен

преди 8 години

ДРОГИ тръгвайте си по с време

9

123

преди 8 години

А бе пълен ***. Цялото черноморие се е напълнило с такива пропаднали западни "певци",които са наркомани,хомосексуалисти и прочие.И лошото е,че българският народ претендира да е заклет "фен" на такива ***,като роби уилямс.

8

Анонимен

преди 8 години

Предизборната тоалетна на ония бургаски тюлен, който ще играе за поредни 4 години лапане, не ме привличат. Особено, за да ми кряка татуиран грозен британски латентен ***!

7

Анонимен

преди 8 години

Този "фестивал" от 2 години се продъни, пълна боза...организаторите - никой не ви е забравил селско-тарикатските изпелния през 2013 и 2014 !!

6

Анонимен

преди 8 години

ТОВА ЧУДО НА ПРИРОДАТА СЕ ОПИТВА В ЕДИН ОТ КЛИПОВЕТЕ СИ ДА СЕ ПРАВИ НА КIZZ САМО ЧЕ Е МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ МУЗИКАТА ИМ. НО МУЗИКАЛНИ ИНВАЛИДИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА. АЗ ДОКАТО СЛУШАХ ГРУПИ КАТО БЛЕК СААБАТ ЮРАЯ ХИИП ДИИП ПЪРПЪЛ СЛЕЙД СЮИТ ГРАНД ФЛАНК. НЯКОИ МУЗИКАЛНИ ИНВАЛИДИ СЛУШАХА ЛИЛИ ИВАНОВА МАРГИТО ХРАНОВА МИМИ ИВАНОВА И ТЕМ ПОДОБНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ. Е! ШАРЕН СВЯТ. НЕДОРАЗУМЕНИЯ И ИНВАЛИДИ МНООООГО.

5

Анонимен

преди 8 години

Не ме интересува изобщо никакъв спирит, няма да ходя и не ме занимавайте с глупости, тези публикации в някой бургаски всекидневник

4

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

При всичките ми разговори с чужденци чувам да произнасят името на града по същия начин само със смяна на ударението-ние казваме БургАс а те БУргас.Но някои умник при по-ранни издания на фестивала за да "англицира" звученето на името се беше изцепил умно красиво и подобаващо-Спирит Ъф БъРгЪз...те тва е...

3

о

преди 8 години

пропускам спирта на Бургас, след герб ще завърши безславно

2

гербист бургазлия

преди 8 години

Хайде на спирита, да слушаме г-н Уилямс докато ваканцуваме. Бургас е наш град с наш кмет, да подкрепяме.

1

Анонимен

преди 8 години

*** спиритосани, стига с този спирит. Имаме си и български думички. Спиритът на шамандурата!!