14

Българофил

преди 8 години

За последните 20тина години колхозните *** само обикаляха и събираха подписи, то не бяха Южни, Северни, Турски и какви ли не други потоци. Само че никой не им се връзва на глупостите. Няма европейска държава която да иска бизнес партньора й да действа с тактика на огъване на ръце. За сега май само великите германци начело с баба Меркел слагат намордник на тая изостанала примитивна сАвеЦка ***.

13

Анонимен

преди 8 години

До meникакъв северен паток няма да има *** простидокато фашисткото джудже е живо никакъв нов паток няма да имачастни компании сключили някакъв меморандум който няма никакво значение щом Европейската комисия не дава

12

Анонимен

преди 8 години

ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА Е ПАДНАЛА НА 50 ДОЛАРА ДНЕС ОТ 60 ДОЛАРА САМО ЗА 1 МЕСЕЦ!!!ГАЗТА СЪЩО ПАДА!!!РУБЛАТА СЪЩО ПАДА КАТО ДАЖЕ В МОМЕНТА Е С 10% ПО-ВИСОК КУРСА ОТ РЕАЛНИЯ!БРАВО НА ***, ЧЕ ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН ТА СЕГА ИЗНУДИХА СВЕТА И ЩЕ ПРОДАВАТ КОЛКОТО ИМ ДУША ИСКА!!!

11

me

преди 8 години

Значи Северен поток може, но Южен - не? Да живее солидарността, братството и равенството в ЕС.

10

Южен поток

преди 8 години

Пак идва ред на Южен поток!

9

Анонимен

преди 8 години

Puka mu na Erdopgan ruskiya gaz dali shte mine prez Turcia ili ne ,zashtoto prez Turcia shte minat celiyat gaz na iztoka za zapada

8

Одисей - 2

преди 8 години

Според анализатори, в близките 7-8 години Европа няма от къде да вземе такива огромни количествна газ, освен от Русия, и с камили да внасят от Катар, пак няма да им стигнат.

7

Алов

преди 8 години

Днес къде ще има нов газопровод?..ха..ха..ха освен десетките "започнати и завършени"..ха..ха

6

Анонимен

преди 8 години

За пореден път се потвърждава, че няма значение какво говори Путин. Самоопорвергава се от през месец като наш Бойко.

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе е нужно да има интерес - гладът е лош същзник!

4

Анонимен

преди 8 години

Каква стана със санкциите,бре??Каква стана тя с обединените срещу руското зло партньори?Свиха перките на "Южен поток",защото не отговарял на европейските изисквания,а този проект отговаря ли,бре???Един подпис и започваме,а при нас хиляди увъртания,дърпане на уши,глоби от европейски комисии..............!!Защо при ТЯХ всичко върви по мед и масло, а ние буксуваме в блатото!Защото с такива партньори врагове не ти трябват!!Виждат,че си затънал и ти натискат главата да те доудавят!!Лошите руснаци,А??

3

Анонимен

преди 8 години

Е нали уж великата русия щяла да се обръща на изток, ЕС бил пред фалит, нямали били пари.А се оказва, че ЕС е приоритетен пазар и то дори по-перспективен от изтока..?!Каква я мислеха, каква стана..!Типично по руски всяка дума им е лъжа

2

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНяма нищо за разбиране - те се нуждаят от проекти щото само от там мое се крадне. А дали ще се използва няма значение както проектната компания южен паток!

1

Анонимен

преди 8 години

Колко патока вече построиха на артия?