20

Анонимен

преди 8 години

що е туй неземно извънземно бре...

19

Сексимир

преди 8 години

Аз пък съчетах пиенето на водка и уиски с многоженството. Иначе съм православен мюсюлманин шинтоист-сциентолог с елементи на будист.

18

Ястреб Великия

преди 8 години

До Задача с пониженаКато ви знам що за главурковци сте българите, не ме учудва изобщо, че вярваш и на тази "новина"!

17

Анонимен

преди 8 години

В "Бл..." пуснаха съобщение, според което главният мюфтия на Саудитска Арабия е отрекъл да е давал разрешение на мъжете да ядат жените си. Но това не означава, че в миналото не са имали традицията да правят това. Та затова си ги покриват така, че да са като добре захлупени - и храните, и жените!

16

Задача с понижена

преди 8 години

трудност:Великата сврака, дето пише по-долу, колко процента българска кръв има?Не му се чудете относно това, което е писал за храната и жената. Нали вчера прочетохте информацията в "Бл..." - един от висшите духовници в Саудитска Арабия е разрешил на тамошните мъже да ядат жените си. Но това едва ли е отсега. Вероятно "разрешението" просто официализира тяхна стара традиция от времето, когато са били бродещи бедуини.Като ги напече онова слънце в пустинята, какво друго очакваш да измислят?

15

Ястреб Великия

преди 8 години

До допълнение"да ядеш нашия хляб, ала бала ала бала ... нашите закони ...блах блах муууууу грух грух ..."***, ти нямаш хляб за себе си да ядеш, и ми претендираш че ти ме храниш ... цъ цъ цъ ...Булгаааааааар *** ....

14

допълнение

преди 8 години

и да допълня..както е казал Владимир Путин : ние нужда от малцинствата нямаме,те имат нужда от нас.Ако искаш да живееш в България и да ядеш нашия хляб ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С НАШИТЕ ЗАКОНИ И РЕЛИГИЯ!Ако не искаш...пътя за Анадола го знаеш

13

до Сврака Велика

преди 8 години

..ти не се притеснявай за християните.Притеснявай се за твойте братя по религия като ИД,Боко Харам и други такива фанатизирани последователи на твоята религия.Притеснявай се за това че в 21 Век кучетата имат повече права от вашите жени.Притеснявай се за насилието над децата ви ,което уж е за възпитание.Има много неща за който трябва да се притесняваш.Ислямския свят е отворен за теб и други като теб.

12

Nobody

преди 8 години

Некой да стреля....

11

Кукувица

преди 8 години

Ако летите за Тайланд с междинно кацане в Техеран и само изчакате в транситната зала на летището и ако сте жена сте задължена да си сложите кърпа на главата. Аз се питам как е възможно в Европа да допускаме тези мохамеданки да увиват всякъкви кърпи по главите си. Трябва да има закон- при стъпване на територията на християнска държава всякъкви кърпи да се забранят.Както карат жените ни да си слагат кърпи в Иран, така и тези които идват в Европа да махат кърпите. Това е равноправие.

10

Анонимен

преди 8 години

До сандоОт великите *** на трите язовира друго не можеше и да се очаква!

9

Ястреб Великия

преди 8 години

До ИСТИНАТАХраната и жената на един мюсюлманин винаги трябва да е чиста! За това ние не оставяме храната и жената ни непокрита, да не би *** и разни други *** създания божии да ги замърсят с кривите си ***, или с похотливите си погледи! Докато за свинте и българите е нормало на ядат помия вместо храна и спят с проституки вместо жени! Булгааааааар *** ...

8

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг ни залива или с руски кошмари или с мюсюлмнски изродщини. Толкова ли не останаха хора и стойностни неща за снимане, че минахте на това социално-политическо порно?

7

и ние

преди 8 години

До Анонимен 6"Вече са толкова промити, че сами си го искат..."Също като нас. Сами си искахме капитализма и "демокрацията". Приличаме си много с мюсюлманите.

6

Анонимен

преди 8 години

Като ги видя горките жени опаковани във всевъзможни кърпи в жегите и ми става лошо... Не е нормално това, но религия-какво друго да се очаква.

5

Анонимен

преди 8 години

Сладка е.Дано не я застреля някой *** щото е решил,че алах така му е казал.или мохамед

4

Анонимен

преди 8 години

много се радвам за девойката, но къде е новината? с това човек ли е затрила, човек ли е спасила?!

3

Анонимен

преди 8 години

А бе хора мюсюлмани,Защо си мъчите жените и дъщерите да ходят закачулени с тези кърпи и в най-голямата жега да са обути с плътни чорапи, шалвари, затворени обувки, ръкавици и т.н.?!Почтеността им я внушавате с възпитанието, всичко друго е много относително.

2

Буахаха

преди 8 години

добре че прочетах статията щото тамън щях да кажа ,че момичетата от снимките си приличат хехе

1

Momo

преди 8 години

Момиче... на 25 години...