21

1

преди 8 години

До Анонимен-25,умишлено ли пропусна Буда,и той е от комунистическото котило.

20

реалии

преди 8 години

Близнашки никога не е бил на страната на хората,а на една група комунистическо болшевишки масончета,които просто си правят експерименти на гърба на всички . За него няма морал ,а само сметкаджийтво и постове.Но и той мина всякакви граници на приличие и сега е потънал от срам .Само някакви начинаещи журналисти ще го канят,да ги лъже какъв експерт е .Гола вода.

19

кво го каните

преди 8 години

Какво го коментирате този лъжец .Той си изигра ролята срещу хората и затвърди статуквото .Позорът ще го носи цял живот като гледа хората в очите .Днес по близнашкяски си взе сбогом със смокинов и лист.Дори на самовлюбеното прасе става ясно ,че беше дотук и че макар Иванов да е провал ,по думите му, струва повече от неговите успехи като конституционалист. Поне ще се помни с някаква реформа,а Близнашки с това ,че излъга всички и вдигна тока на хората по най позорен и нагъл начин .

18

факт

преди 8 години

Историята се повтаря.Станишев го издигна от нафталина ,депутат и евродепутат го направи ,помните какво стана и Кой предаде Станишев.Плевнелиев го издигна до премиер и сега този му се отплаща .А запознати знаят,че Близнашки стои зад тъпите въпроси ,затова и те се провалиха.

17

Анонимен

преди 8 години

близнашки завъртя г#зъ към доган и ближе на местан! с такава позиция естествено е срещу българският президент!

16

пчеличката Мая

преди 8 години

Обаче това "протестърите" не можаха да разберат. Щото са си доста тъпички за да вдянат каква е идеята за избора точно на Мая Манолова. Сами се сещайте за "интелигентността" на протестърите.

15

пчеличката Мая

преди 8 години

Мая Манолова беше нарочно избрана за омбудсман за да се отстрани от Народното събрание "Поразяващата уста" и герберите с реформаторите да имат комфорт в парламента. Така я отстраниха елегантно от залата и задаването на неудобни въпроси в петъчния контрол и останалите заседания на парламента.

14

vesko02

преди 8 години

В най големите жеги изиграха някакво театро с цел да настанят Манолова и неясен брой червени функционери на държавна добре платена работа без никой да ги иска,като дълбоко заспалия българин не успя да премигне дори

13

Асеновец

преди 8 години

Близнашки е кукла на конци на Прокопиев и обкръжението му

12

мда

преди 8 години

Няма да се върнеш никога ,защото партиите те използваха и захвърлиха като един изхабен конституционен презерватив .Помисли над това Подмазвачо .

11

Анонимен

преди 8 години

Президента ли гласува против задължителното гласуване или тея в парламента ?

10

Aeon

преди 8 години

На снимката: Гнусни депесарски еднополови подмазвачи!

9

експерта фарфарон

преди 8 години

Този човек е пълен ***.Щял да издаде една тайна ........ И след куп очаквания тайната била......Хуваво си помисли Плевньо ? Подлец! Но Плевньо си е сам виновен .Щото той е същия ***.ГЕРБ трябва да излъчат друга личност за президент.И да е жена.

8

Не се близнашкасвай

преди 8 години

Близнашки се опитва и опитва ,но някак не може да ни докаже как и защо от протестър срещу модела Кой стана експерт на същия модел ?И с какво се различаваш от Манолова.Че тя се уреди на висок пост ,а Близнашки не ?Впрочем успя ,но сега няма .Догодина ,когато ще се предложи и на Атака за президент само и само да се *** по студията.

7

гаранция

преди 8 години

Тоя ако се върне пак на власт ще има гилотини и първата кратуна ще е неговата .

6

YFIL

преди 8 години

Моля се резултатите да бъдат във вреда не само на малките партии, а на всички партии. Партия това е лоша дума, организация о кандидат терористи прикрити зад теории за добри идеи. Всеки партиец е кандидат крадец нареден около държавната софра. Ако народа е високо образован партийците ще бъдат просто служители без права и превилегии и ще им се държи сметка за всяка похарчена народна стотинка

5

Хайде да помислим

преди 8 години

Конституциите са умряла работа .Само помислете.Европа лансира конституция ,която после сама си отхвърли. Франкмасоните просто мислят глупости от които после се отказват сами .В Европа така направиха,сега и техните плужаци на наша почва същото .Целта,медииен шум ,след кото пак същите ще ви управляват.

4

ха

преди 8 години

Лизашки ,а нали ти бе чадо комунистическо измисли тези въпроси .И когато стана напечено се изхлузи отново и отново .Ето какви подлеци живеещи в няккви бутафори посткомунистически масонства пречат на нормалното равитие на отечеството!

3

сарай тв

преди 8 години

Поста мъжка секретарка на Ахмет Доган е свободен.Нищожеството Лизашки само там не е опитал да се уреди .

2

Ето какво се

преди 8 години

получава, когато един отявлен комунист получи епилептични проблясъци в мислите си