19

M

преди 8 години

Вчера минах през тая простотия! Пръскат те 4-5 капки вода. За 5 лв. минавам автомивка с почистване вътре-вън! Не случайно името му е "златен". Ей така от нищото да правиш пари! Макар, че толкова мразя анадолците и анадолските гастрабайтери дето са наводнили Европа, че за тях и по 1000 за преминаване на територията на България да се събират..пак ще е малко! Който не в виждал каква дива орда са..само той не може да си ги представи! Извода- не 5 лв..ами 5000..ама само за анадолците :D

18

Анонимен

преди 8 години

9 човека за какво ?

17

НФБ

преди 8 години

До turistлично аз бих преминал в гърция и от там ще влизам без да плащам...Одрин /Александрополус..колко губи държавата от частната фирма преценете сами..

16

НФБ

преди 8 години

До ...къде е проблема фирмата да е държавна и всичките пари да постъпват в държавата а не да има наша частна фирма спечелила търга...колко коли преминават дневно през пунктовете...колко камиона преминават...само половин милион печалба за държавата...а колко остава за фирмата..къде е държавата..в случая ако назначи 9 човека на заплата дали няма да е по изгодно да има държавна фирма..или пак наши хора трябва да лапат..срещу солидни комисионни за управляващи политици..

15

turist

преди 8 години

Nay golemiya tashak na 01.01. vsichko beche zamraznalo i pak iskaha reket.Tryabv parvo da dezinfikzirat tozi koyto e dal tazi zapoved.

14

...

преди 8 години

дебинфектант=дезинфектант

13

...

преди 8 години

В турската част също има подбна услуга, но там първо е безплатна, второ колата спира в определното място и четири големи вентилатора обдухват и пръскат цялара кола с дебинфектант под формата на облак. В нашата част спираш пред една локва и две подбни на пръскалките предното стъкло на колата ти припикават автомобила.

12

Анонимен

преди 8 години

"фирмата" си е предплатила на ГЕРП и нямаше как да не и пуснат отново кранчето. ***!За 5 лв ми мият колата на автомивката със ***.

11

бобо

преди 8 години

Срам,срам,сраам.

10

Анонимен

преди 8 години

*** що само на границата? Пред всяко село да турят по една бариера и локва! Може и на околовръстното в София и между кварталите, да не полази някоя епизоотия по говедата в парламента!

9

NoName

преди 8 години

Добре, де. Ама не може ли държавата да е стопанин на каналите за дезинфекция и всичките събрани такси да отиват в хазната?

8

Ивото

преди 8 години

5 лева друг път!А банковата такса? Станаха 10.Мам....а!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Я кажете как избрахте точно частната фирма?

6

дебелогъз депутат

преди 8 години

от тия 5 лева за лека кола-2 лева за министъра,2 лева за частната фирма и цели 1 лев за държавата влиза в хазната.

5

Професор

преди 8 години

Браво Бойко! Размажи ги! Само ГЕРБ! Плащайте жалки ***!

4

Анонимен

преди 8 години

Гербалар-комшулар-*** като са на власт винаги така става...

3

Анонимен

преди 8 години

Да не забравите наесен пак да гласувате за ГЕРБ!

2

karloson

преди 8 години

"Гьола" си работеше и в началото на април, когато последно ходих до Истанбул...

1

Анонимен

преди 8 години

И защо хората трябва да почнат да бъдат обирани направо от границата? Да се напомни на всички, че българите са от хайдушко коляно? Локва с 10 кубически метра вода и химически вещества за 100 лева, и ще взимате по 5 лева, за да минават през тази локва??????? Булгаааааааар *** .... вие изобщо имате ли намерение един ден да станете народ???