38

evala

преди 8 години

и от мене едно браво вече ще спим в една сигурна България край на измамите,корупцията и кражбите ура,ура,ура хванахме най варлия враг на нацията-Сънчо

37

Анонимен

преди 8 години

Сънчо е заловен. Вече живеем в един по-сигурен свят.

36

Човек

преди 8 години

Защо не се споменава , са от ромски произходи да се извади статистика колко процента от престъпленията са от този вид

35

Homer

преди 8 години

МВР- то отново разкриха велико престъпление!!!

34

Анонимен

преди 8 години

13-годишен татко Тръгнал да храни семейството си

33

Анонимен

преди 8 години

Вместо да им капят лигите с тоя "сънчо" да напишат,че другаде се отнемат родителски права на родителите на деца-хулигани с такива емения да разбиват магазиниИ -без детски надбавки!

32

Диана

преди 8 години

Докато медиите услужливо обясняват как децата няма да понесат наказателна отговорност и докато закона ясно и строго не започне да наказва родители на такива "деца" ситуацията не само ще бъде такава, а и ще се влошава с все по-бързи темпове. Трябва да се вземат спешни мерки срещу детската престъпност, защото резултат обикновено се вижда след 2-3 години. Защо отново чакаме да стане прекалено късно? Като с популацията им....

31

Анонимен

преди 8 години

Бравос, титаничен успех ! Веднага да се докладва пред Брюксел, че сме разбили организираната престъпност !

30

Да бе

преди 8 години

Да бе,точно полицайчетата тъпоумни са обобщили за моралните устои и тежестта от финансовия диференциал. Сигурно да си бръкнали в носа и са пръднали.Бг полицай е пародия отвсякъде-ем проС,ем ***!

29

POLICE БеГе

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ПО ЧИСЛЕНОСТ В ЕВРОПА! МИНЕМ ПОКРАЙ ПЪТЕН ХРАСТ - ИНВЕСТИРАМЕ В ТЯХ 20 ЛВ. ИНВЕСТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ - БОЙ И ГАВРИ ПРИ АРЕСТИ, РАЗБИВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИ МРЕЖИ ЗА КРАЖБА НА СЛАДОЛЕД И СЛАДКИ, КАКТО ЗАЛАВЯНЕТО НА 80 ГОДИШНИ ТРАФИКАНТИ, ДИЛЪРИ И КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ НА МАРИХУАНА.

28

Анонимен

преди 8 години

"Полицаите в Пловдив разбиха банда, ръководена от 9-годишно дете с прякор Сънчо." Е, няма как човек да не се изуми от високия "професионализъм" на родната полиция. Убийства, грабежи, трафик на хора и наркотици и всякакви тежки престъпления остават неразкрити, но "банда" на 9-10 деца е разкрита. Просто съм изумен от "ефективната" работа на ченгетата. Браво и поклон пред "високия професионализъм". Браво Боко. Така се работи.

27

Анонимен

преди 8 години

Влади, то само "лафка"-та да им беше проблемна. В най-добрия случай грешките на днес.бг тръгват от подзаглавието - "Разбивалили..."

26

Анонимен

преди 8 години

Требе да им се земат децките! Децки да се дават само на български майки патриотки!

25

x

преди 8 години

ТАКА ЩЕ Е КАТО ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИЯ .

24

Владислав

преди 8 години

До автора на статията: лавка все още се пише с "В". Другото е търговска марка и се пише с главна буква в кавички.

23

Бате Патиланчо

преди 8 години

Децата няма да бъдат наказани, но родителите трябва да бъдат наказани да платят щетите.Пък после у дома... те си знаят ;-)

22

Анонимен

преди 8 години

Добре - не носят наказателна отговорност. А глоба на родителите цената по 3 пъти откраднатото защо не? Поне в много от хипермаркетите вместо полиция- това е политиката и го пише с големи букви. Държавата може да се поучи.

21

Анонимен

преди 8 години

Така е като децата не са се научили да си плащат на милиционерите.....

20

Анонимен

преди 8 години

Българи, радвайте се - сладоледът и сладкишите най-накрая са спасени!

19

Анонимен

преди 8 години

Здраво пипа полицията, няма прошка! Щом и прочутата банда на страховития Сънчо хванаха, значи никой бандит няма да види бял ден повече!