12

Христо Тамарин

преди 8 години

Относно споменатият по-долу конфликт между СССР и Китай за остров Дамански от далечната 1969. Слухът за свръх-технологичното оръжие, уж използвано тогава от СССР срещу Китай, е плод на пропагандата. Опитах се да оправя линкът.

11

Христо Тамарин

преди 8 години

Относно споменатият по-долу конфликт между СССР и Китай за остров Дамански от далечната 1969. Слухът за свръх-технологичното оръжие, уж използвано тогава от СССР срещу Китай, е плод на пропагандата. Читайте, пожалуйста.

10

Анонимен

преди 8 години

Едва ли е толкова корумпирана китайската армия колкото нашата но важното, че я имат а ние и такава нямаме!,

9

Анонимен

преди 8 години

Гледате ли как е ***, трябва да се откорумпирате малко иначе няма победа.

8

Анонимен

преди 8 години

А Ким от Северна Корея лекува корупцията със зенитно оръдие. Доста ефективен метод според наблюдатели...

7

Анонимен

преди 8 години

Гледах един док ,филм"Искате ли добри пьтища,искате ли сгради,които не се рушат и т, н,...И това е в Китай при кандидат-студентски изпити-полиция изземва т-ни на кандидат-студенти и блокира всичко наоколо-с едната цел- да успеят най-добрите,а не най -богатите, и всичко за ползата на дьржавата си

6

Бритaнците

преди 8 години

имaт ли aрмия,aз чух,че я съкрaщaвaт всякa годинa и скоро щялa дa е по-мaлкa от нaшaтa ?

5

В дaлечнaтa 1969 г.

преди 8 години

когaто светa не е чувaл зa компютри,IT технологии и т.н нa о.Дaмaнски 4000 китaйскa aрмия бе изпaренa зa секунди,не ми се мисли товa оръжие сегa,осъвременено кaквa мощ имa ?

4

ВКР

преди 8 години

Абе кво да ви обяснявам и 100 мил. Армия да имат..... Не числеността а Тактиката побеждава..... Повето танкове са копия на руски американски или немски... Имат 10 000 танка от които 5000 са Копие на Т-34.. Та кво че бият??? БНА през 1980-1989г. Имаше много по-модерно въоръжение от КНА... Та къде са тръгнали.... Бал. Ракета изтреляна скоро се отклони на 500 км от целта.... Хем беше насочвана от "най-модерния" сателит...

3

Генерал от КЕЧА

преди 8 години

Алоуууу ВКРто! Той китайския КЕЧ само с лопати ще ни прегази бе. Хахсха. Големи иксперти сте тука бре.

2

ВКР

преди 8 години

Китайската армия е ефективна колкото 100 турчета от Кеча с лопати....Може и 1 милр да са обаче са гола вода... От 10 танка два палят.... и имат 10 км ход на запас..... Та тия глупости изтребители балистически ракетни комплекси са Дим от п...ка.... Пехота Танкове и Артилерия печелят войните.... Другото е т....к.... работа..

1

Дядя Коля

преди 8 години

То у нас на първо място Министъра на отбраната е корумпиран, да не говорим по-надолу. Министъра като го попитаха, каква е разликата между карабина и винтовка каза; ОГРОМНА?????????????????????????????????????????????????????????????