196

ami da otide

преди 8 години

Moreto ni e super, shte si izkarate chudno!

195

кiki

преди 8 години

Ако някой се чуди защо е така да отиде само за 2-3 дни на нашето море.Приятели.Нека научим нашите *** на туризъм.Пълен бойкот на черноморието ни

194

Анонимен

преди 8 години

Кво има в тая Гърция бе, злато ли. дай да ходиме и ние тогава.

193

Анонимен

преди 8 години

Даже в Руминия е по- добре макар да е по-студено. И аз го казвам със съжаление

192

Анонимен

преди 8 години

В най-големите туристически сайтове имаме комплекси с оценки до 9.5, това са от реално почивали там туристи. В хубавите комплекси не е толкова евтино, но и в Гърция за същите пари си наемаш само къщичка и или си готвиш сам или ядеш по кръчмите.

191

Анонимен

преди 8 години

Ако има коли от българска страна, това значи че гърците бавно пропускат, и това е нормално защото при влизане в някоя държава винаги се проверява повече. Когато излизаш от дадена държава помалко се проверяват лицата които преминават границата. Оня ден се върнах от Англия, опашките към Франция бяха 10ина километри и то по 4 колони. Така че Маказа си е супер!

190

Тони

преди 8 години

И ако не си чел - вземи и прочети отзивите в booking за хотела. Има доста оплаквания...

189

Тони

преди 8 години

До 242 - братле ти да не си спал на отворено? За 9 нощувки у гръцко за 2ма ти излиза 400 ЛЕВА... 200 евро иначе казано. Ако сте 4ма - двойно. Т.е 800 лева за двойно повече нощувки. Разбира се предимство има бг хотела, че е AI. Но и двамата знаем какво предлагат за инклузива - посиняло месо, кофти бира и менте алкохол. Та не може да ме убедиш, че в хотел в БГ е по рентабилно. Можеш да кажеш, че на места цена - качество е по добре ама се броят на пръсти

188

Анонимен

преди 8 години

Всичко е въпрос на конкретика. На никой не му е приятно да се гърчи като сардела или да дава 20 лева на ден за чадър и шезлонг, но това е положението. Държавата е такава за избрани люде (да не казвам - людоеди :)) В Гърция е малко по-различно но и там гледат да те прекарат с по-малко вазелин. Затова може и на планина. Нея поне още не са я разграфили и не събират такса шезлонг.

187

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВеднага ти отговарям къде в България, а и не само там ! Хотел Магнолиите в Приморско Клуб 5 нощувки ол инклузив за четиричленно семейство 800лв. Като при това условията, храната и обслужването са страхотни !

186

Жоро

преди 8 години

Знаете ли коя е най-новата гръцка клетва между гърци? " Да ти дойдат български туристи дано" Ха-ха-ха.Гонят *** и от плажовете щото е задължително като легнеш на шезлонга, минимум консумация е 5 евро. А 4 евро ти е наливната, слаба бира.А място за хавлии, както е у нас няма.Гърците са хитри и лицемерничат, докато не ти вземат парите. А качество в България има, стига да можеш да си го позволиш и то на половин цена от Гърция!

185

ЖОРО

преди 8 години

Точно така!!! Може и 70 евро да не стигнат.А този прехвален гаврос е нашата вкусна сардела.Тук ядеш порцията за 5 лв, а там е 8 евро.Цените в Гърция са два пъти и нещо по-високи от тук.Ама който си е коплексар да си пие водата от багажника, дето си я носи от България!

184

Анонимен

преди 8 години

Хаха. Турция ли? Камари торби с *** в двата края на плажа, това само в Африка го има.

183

Анонимен

преди 8 години

до 234И с какво се гордееш бе ***, кажи поне едно нещо което е по-хубаво в България? Едно само?

182

Анонимен

преди 8 години

Бях в Кушадъсъ за една седмица в 4 звезден хотел, ол инклузив само за 400 лева на човек. Фантастична храна, прекрасен хотел, чисто море и подреден курорт. Предложете ми това в България?!

181

Анонимен

преди 8 години

В България е поне 45 000 по-готино от Турция и Гърция, казвам го с гордост!

180

Анонимен

преди 8 години

И в Гърция, и в Турция е 1000 по-добре за почивка от нашите мутренски курорти-казвам го със съжаление.

179

абе

преди 8 години

знам ли, българите май са по моретата ама руснаците сега ще починат няколко години, щото денги няма. А и що ние да протестираме, вие сте за оплакване че вожда ви спря всички чужди телевизии та сега и Интернета ще ви ограничава. Абе мъка.

178

Анонимен

преди 8 години

Само така,никакво ходене на Черно Море,да не видят стотинка наште мутри хотелиерчета !!!

177

до 227

преди 8 години

Ми стой си в монголското село и си пии кобилско мляко тогава.