11

Бармалей

преди 8 години

Това чудо се изтрещя като бордюр, а мотогондолата с редуктора и главината на винта си останаха здрави.

10

Анонимен

преди 8 години

Даааа, дотук с добрите руски машини и пилоти ;)Последно време постоянно им падат летящите бараки.В *** Русия всичко се разпада - народ, техника ... всичко!

9

Малкият Иванчо

преди 8 години

Само на мен ли ми прави впечатление,че колкото повече руснаците парадират с военната си техника толкова повече се увеличиха и сакатлъците.То ясно,че това им остана единствената гордост пред цивилизования свят,ама бива ли да дават жертви всяка седмица в стремежа си да залъгват народа си,че са технически напреднала нация.

8

Анонимен

преди 8 години

В Лондон миналата седмица е паднал сьщо ,има загинали,защо не пишете за това?

7

Анонимен

преди 8 години

Това вероятно е някаква евтина *** краварска западна пропаганда, не е възможно православен хеликоптер да падне!

6

Анонимен

преди 8 години

Армейските международни игри-2015 ще продължат до 15.08. Олег Бутенко, син на загиналият днес пилот на Ми-28Н Игор Бутенко, е курсант във вертолетно училище и е заявил, че ще продължи по стъпките на баща си.

5

va26

преди 8 години

До betukПрав си приятелю , ама кака ти Зелка Бацилева го коментира с 10 часа закъснение .И си мисли ,че е най-добрата в бранша.

4

Koko

преди 8 години

Друзинки спрете да се напиняте с тоя катапулт. Бойните машини с екипаж повече от един имат последователност на катапулта. Без значение кой е издърпал ръчките ги стреля и двамата. Идеята е ако са самостоятелни и вземат че ги дръпнат едновременно да не се нафляскат КАТ кифтета един друг.също така единия може да е в безсъзнание А стигне ли се до там единия да дръпне ръчките тя е ясна

3

перегрузка

преди 8 години

Наистина е било авиошоу.

2

betuk

преди 8 години

До коментар 7. Гледай на забавен кадър клипа, и ще видиш как секунда след удара в земята, се вижда изтрелването на катапулта напред, но е прекалено ниско за да се отвори парашута.Явно до последно се борил командира да приземи вертолета, като използват метода на свредела, но е било ниско да се постигне този вид кацане.Затова повече късмет имал втория пилот, който явно бил с ръка на катапулта, и е успял накак да дръпне след удара в земята.Ясно се вижда този момент на изстрелването на втория .

1

Анонимен

преди 8 години

Ако сте гледали заснетия материал, ще мидите, че няма никакво катапултиране!!!!Никой не се опитвал да спаси хеликоптера, защото е невъзможно!А иначе, това си е руска техника, с "много висока" степен на надеждност, а и пилототе по стар руски обичай вода не пият!!!!