18

Жорж

преди 8 години

Има ли НЯКОЙ НА МЯСТОТО СИ В ТАЗИ НЕ ДЪРЖАВА. Преди да нададете вой ЧАК ДА АРМЕНСКИЯ ПОП, ПРОВЕРЕТЕ РАЙОНА НА ЗООПАРКА. А те вдигат пушките , вдигат пушилка ...и ЕТО ТИ МЕЧКАТА- ТАМ, В ЗООПАРКА. Няма такъв народ-***, мързелив , завистлив и крадлив. НА здраве.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Явно си много далеч от истината! Вярно е че тигърът е много бързо животно но му трябва само един удар от мечка гризли и отива да спи вечен сън или ще бъде осакатен.

16

ha ha

преди 8 години

Трима *** споряли кое животно е по силно, лъвът, мечката или тигърат. Накрая отишли при един стар и опитен ловец за да се изясни дилемата. След като ги изслушал ловеца, помислил малко и им казал. - Абе Вие няма ли с какво друго да се занимавате ами спорите за глупости, в естествената им среда това няма как да се случи защото живеят в различни географски ширини, хайде сега ми се разкарайте от главата.

15

!

преди 8 години

Пишете абсолютни глупости. Тигри и мечки съжителстват от векове в Азия. Не съм чул нито тигрите да ловуват мечки, нито обратното...Пределно им е ясно, че една битка ще донесе много тежки рани и на двете животни. Затова и се избягват всячески. Единствения вариант да видиш борба между тигър и мечка е само за да защитят потомството си.

14

Анонимен

преди 8 години

един тигър би изял за закуска бяла мечка или гризли. Тигърът, а и лъвът притежават невероятна бързина, гъвкавост и атлетичност. Мечката ще стои като торба с картофи пред една голяма котка.

13

Анонимен

преди 8 години

чи миечкатаааа йе грамаднууу животнууууу (димо терфенлията)

12

Анонимен

преди 8 години

Ако Батко е бил по това време в зоопарка е щял да запретне ръкави и хване мецаната за врата и вкара в клетката. Не разбрахте ли, без Батко и с една мечка не може да се справите. Ех, Батко, защо не се клонираш за да си навсякъде за да ни поведеш по Правия път?

11

!

преди 8 години

Я кажете сега кой наби мечката. Вижте левия й фар как е бушониран.

10

Анонимен

преди 8 години

тук е мястото да ви призова да подпишете петицията в интернет за екстрадиране на американеца ,убил лъвът Сесил в Зимбабвеще направите добро дело

9

Анонимен

преди 8 години

били ги затворили във вътрешното пространство!!!Е, що не затворихте ***, дето я отърва?То хайванчето там си билопак, че не я убихте като горкия Алонсо

8

Анонимен

преди 8 години

Бялата мечка си е най-силният сухоземен хищник. Това е ясно. Но не е най-силното сухоземно животно, защото имаме насреща тревопасни животни като Слон и Носорог които биха направили в реални условия тази мечка на кайма.

7

Анонимен

преди 8 години

10, говорим за по-малките им събратя- *** мечки. Един лъв без проблем би убил кафяв мечок.

6

Анонимен

преди 8 години

толкова е гадно тука,че мeчката е искала да емигрира в Румъния

5

Анонимен

преди 8 години

до 6 Здрав лъв в разцвета на силите си би убил кафява мечка. За Гризли вече ще е обратен резултата.

4

Елемаг

преди 8 години

Виктория е кротка седяла си е около дома и клетката на лъва.Обаче Лиляна много обикаля из страната и може да направи пакост.А Мая правеше пакости и с изборни кодекси ,а сега ще защитава уж.Катарзис,кво да прайш? :)

3

мунчо

преди 8 години

Колко жалко, че убиецът на ягуари от Ловешко не е успял да се изяви отново...

2

Анонимен

преди 8 години

А ЯГУАРА АЛОНСО БЕШЕ УБИТ ЗА ДА НЕ МУ ПЛАЩА ИЗДРЪЖКАТА ЗА ХРАНА ЛОВЕШКИЯ КМЕТ НЕГОВ ОСИНОВИТЕЛ!ПОМНИТЕ ЛИ КАК НИ СЕ ОБЯСНЯВАШЕ, ЧЕ ЖИВОТНО НЕ МОЖЕЛО ДА БЪДЕ УПОЕНО ТОГАВА!!!!!!

1

АТАКИСТ

преди 8 години

Застреляйте я вътре в зоопарка и я изнесете пред парка и позирайте пред мъртвото й тяло като герои. Това все пак си е български обичай.