33

БИБИ

преди 8 години

Ако не бяха направените компромиси от ДПС досега България да беше фалирала! Независимо колко сме слепи българите трябва да оценим това тяхно отговорно действие.

32

ПАПАТА

преди 8 години

Движението не се интересува кой от кого се раздалечава, а изпълнява своите обещания, които даде пред българското общество!

31

SCIPIO

преди 8 години

Защо се разделяте бе джанъм, щом на предизборната кампания бяхте твърдо против Б. Борисов да е премиер, а после послушно го приехте за такъв, сега защо се правите на млади булки!

30

SCHWARZ FREIHERR

преди 8 години

Ето най-сетне от деформаторския блок да кажат нещо свястно и истинско!

29

ФЕС

преди 8 години

Още ли не разбрахте, че ДПС са на власт винаги!

28

Перо

преди 8 години

Москов, и да се вземете с Борисов, пак ще останете откъм страната на булката и той ще ви изневерява, с която си поиска.

27

a

преди 8 години

Писмо от Америка или Писмо от Чичо Сам ? - Това е въпросът ...

26

Анонимен

преди 8 години

Москов,папкай и слушкай,даже не сте резевната гума!РБ,вече е *** апендикс!

25

Анонимен

преди 8 години

*** от РБ, гагаузките и руските националисти, както и червените комисари не разбраха, че коалицията е между ДПС и ГЕРБ. Къде отидоха 16 милиарда. Даже не смеят да питат.

24

някой

преди 8 години

РВ са високопарен сбирщакпразнодумци,нарциси и кариеристи вгледани в ,,пъпа,,си и служещи на западни господари.Не разбират и не могат да правят политика. Вече почват да проумяват,че са параван, нямат тежест и може и без тях.

23

Анонимен

преди 8 години

NA DPS DA SE DADE ZIALATA VLAST ILI VSCKI,KOITO GLASUVAT ZA DPS DA BADAT IZGONENI OT BALGARIA.

22

Анонимен

преди 8 години

Само много заблуден или поръчков човек може да мисли, че ДПС не е на власт в момента. Та нали и референдума за задължителното гласуване отпадна заради тях само преди дни... За сметка на това обещават стабилност на ББ да си кара мандата... Докато има будали да вярват, ще има и измамници.

21

1

преди 8 години

До Анонимен-24,а любимата ти тиква ,от кои е червено-мафиотската шайка ,най-големия комунист,сред гората от комунисти -гербери.

20

Калин

преди 8 години

Не може за една въшка /РЪ БЪ/, да се гори цял юрган /коалицията/.......Въшката се удря или с мухобойка, или със сгънат вестник.....ха ха ха ха ха

19

Хризантема

преди 8 години

До Янчо. Който се е хванал с мафията ДПС все е изгорял. Само ГЕРБ НИКОГА не е бил на власт с ДПС. А изтърканата плоча за коалиция Бостан не искам да ми я натяквате. Няма такава - нито явна, нито скрита.

18

Анонимен

преди 8 години

Раздалечават, сближават - без значение. ДПС е на власт и реално управлява заедно с амбрасада, а банкянския слушка и папка. Това му е позволено.

17

Анонимен

преди 8 години

Едно време като имаше съмнения, че ГЕРБ ще се прегърнат с ДПС, ББ отричаше категорично. Е на ви сега. Имаме си държава, начело на която стоят хора, които са се разбрали за всичко и реално опозиция няма. Радан Кънев се опитва да прави нещо, но е твърде слаб да се пребори с цялата мафия, с форумните *** на толкова много и сериозни други партии... Само той носи някаква надежда, затова каже ли се нещо хубаво за Радан, следват яко минуси под коментара. Избирателите му са интелигентното малцинство

16

Анонимен

преди 8 години

Човека не е лош, но е леко неориентиран :)

15

Трактор

преди 8 години

Колкото и да се напъва Георги Първанов, не може да стигне по крадене най-големия комунистически крадец Жан Виденов, който през 1996-97-*** фалира осем банки и окраде 6 милиарда

14

реалист

преди 8 години

Мисля че хотела на др. Гоце му е подарък от др.Буда за добро поведение!