33

Анонимен

преди 8 години

Тва само нагъл комун може да го каже. Ти кво си упял беее, алкохолизъм долен!

32

Анонимен

преди 8 години

Плашилото Расим сега плаче в "Панорама".....имал притеснения!

31

БайКольо

преди 8 години

Плевнелиев поне е успял като бизнесмен,ами ти бе Миков - като политик си пълен провал, а като бизнесмен те няма никакъв.Ти си от тези народни душмани,които не искат народа да решава сам съдбата си чрез референдуми,а иска да запази статуквото,защото така по-лесно се създават удобни за крадене закони.

30

vesko02

преди 8 години

Председател на партия-гаранция за деградация

29

Анонимен

преди 8 години

До бай Вълчо от ХисаряБраво, Вълчо, браво, Хисаря! Ти различаваш сръбския от хърватския? А от сърбо-хърватския? Я си признай, кога последно пихте с Мишо? Или така ви е удобно да дрънкате разни небивалици? Не съм му фен на Миков, но тук всичко казано е точно. А Роско ме изпълва със срам, че ми е президент. Ако ще и най-големият трезвеник да е, това, което надрънка срещу Русия беше кото след 4 водки и вредно за държавичката ни! Той и компания ще ни вкарат в беля, ако не сменят плочата!

28

Иванов

преди 8 години

Гордеем се с успелия политик и неуспял бизнесмен М.М.

27

vesko02

преди 8 години

У нас всичко е относително.Политиците ни почти без изключения всички са в някакви схеми за разпределяне на власт и пари.Ако човек е честен и принципен просто статуквото го изхвърля от играта,както и ако е прекалено алчен и

26

Тончев

преди 8 години

А в кое поприще е успял г,син Миков ?! Дори и да е успял някъде като политик е най-слаб! Откакто е оглавил столетницата,нещата й хептен тръгнаха надолу...Вместо да и извадят на Мая кирливите ризи,те й изписаха ..."вежди" Що не си я направихте омбудсман на вашата партия,ами на цяла България?!Все такива ги вършите и затова сме на този хал!

25

Анонимен

преди 8 години

И Миков е толкова "успял" като политик.

24

Анонимен

преди 8 години

А МИКОВ НИТО КАТО ПОЛИТИК НИТО КАТО БИЗНЕСМЕН Е УСПЯЛ. ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК ! УСПЯЛ САМО В ЧАШКАТА !

23

Анонимен

преди 8 години

Добре де -харесва ли ви Плевела?Като го видя с неизменното му листче на трибуната-мън,мън,мън,направо лошо ми става.И като си сложи бадж"Президент на България"-срам,срам сякаш е рецепционист

22

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

До СС-пост -17Записал си :Миков - успял алкохолик, неуспял политик.Не си прав.Когато бе на посещение в Белград от 2 водки проговори на ,,хърватски,,, та брахме срама в туитъра.Какъвто си е като политик, същия си е като пияница. Сиреч-.Слаба ракия

21

rumen

преди 8 години

Президента е единствения нормален в тази държавна администрация и въобще човек от бизнеса и разбиращ бизнес. Партиините функционери на БСП НИКОГА не са работили в Бизнеса а само в младежките си организации, в държавни иснтитуции по времето на тяхно управлени или са били даскали. Кога тази държава ще се управлява от хора разбиращи малко бизнес а не партиини функционерчета.

20

Анонимен

преди 8 години

Частен бизнес в страната - на 25 години. Горе долу на толкова е започнал Роската.

19

Анонимен

преди 8 години

Всички плюем политиците и ги обвиняваме,има и за какво де.Обаче мили българи,политиците са отражение на самите нас.Ние ги избираме,а после ревем.И това ще продължава,ще става по-зле,защото тотално изпростяхме.Няма в тази държава мислещи хора,има овце.Чуят нещо по тв,прочетат някъде гръмко заглавие,с умиление гледат по блоковете някои ,уж много умни и с голям авторитет,които всъщност са пълни позьори,които облъчват,лъжат,мажат и народът върви като стадо овце.Няма собствено мнение.

18

Анонимен

преди 8 години

pliuvnal aliev, tva komsomoskia pomak Oboraliev ili Kosharaaliev- no mai grize svinsko tva pomz4e i zatoi e Ko4inaaliev!Mikov- ko mu meris kradenite DM-ki be. spe4elete izborite i go vkaraite v zatvora zaradi OFF-shornalievite plevni u Gra4ko- ina4e tiho i si glei kefa

17

АЗ

преди 8 години

МИИИШОООК...ВОДКАТА ВОДКАТА СПРИ....КОФА ВАЗЕЛИН КУПИ И ПРИ ПАЛАВНИЦИТЕ ВАГЕНИН И ЧИБУРАШКА СЕ ПРИСЪЕДИНИ....

16

xxx

преди 8 години

Да ама пък е ЩАСТЛИФТ

15

СС

преди 8 години

Миков - успял алкохолик, неуспял политик. :)

14

кк

преди 8 години

Трудно ми е да разбера понятието "успял бизнесмен"....Да продаваш човешки труд,ли? Или направо казано - търговия с роби / е, в по-мек, демократичен вариант/. Да представяш на германския работодател работна ръка срещу, примерно 1500 д.м. за работа, на която на германеца ще платят 4000, ти да им броиш по 800, а 700 остават за твоя джоб... Изобщо, знае ли някой нещо за бизнеса на Росен Плевнелиев в Германия????И кои немски кръгове му станаха гаранти, за да пробие в България????