161

lol

преди 7 години

Ами как няма да изчезват българите като повечето са стари моми и ергени и като повечето българки през целия си живот не са родили нито едно дете. И освен това на българите изобщо не им пука, че нямат семейство и деца, че живеят сами в една *** къща и няма с кой да си продумат две приказки, живеят си тъпия живот и не им пука, че ще умрат сами. Затова такъв народ на който не му пука за това, че ще изчезне не заслужава съжаление. После другите народи ни са виновни, че не раждаме.

160

1

преди 8 години

Хахахаха- Не бойте се, България няма да остане без хора. Може да остане без Българи, но без хора няма да остане.

159

муспи

преди 8 години

Аз живея в САЩ. Те са американска държава колкото България българска. В правителствата им, едрия капитал, медиите, културата и изкуството има толкова американци колкото в България българи. Светът е под еврейско робство, това е последното усилие на дявола да унищожи човека.

158

seira

преди 8 години

"ИЗЧЕЗВАНЕТО" НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ПЛАНИРАНА И ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ДЕЙНОСТ НА САЩ В КОНТЕКСТА НА ЦЯЛОСТНАТА ИМ ПОЛИТИКА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЕДНОНАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА!!!

157

каймакам

преди 8 години

Хич не е луд за съжаление. Дори е пропуснал някои неща. А дата ще съвпада с пълнолуние. Стрелките на електронните часовници ще се движат обратно и други подобни аномалии ще има.

156

Анонимен

преди 8 години

До P 240Spoiler ALERT

155

dv

преди 8 години

Къде си го чел това 240или просто така си пишеш

154

P

преди 8 години

Пригответе се септември от 18ти, нататък-------властта ще бъде предадна в ръцете на UN--колапс на световната икономика---природни бедсвтия от невиждан мащаб--ядрена война---астероид--въвежде на дигитална парична единица--идването на Антихристът--променяне на полюсите -- слънцето изгрява от ЗападВсичко е свързано с Големият адронен колайдер ивключането му на 23.09.2015 Седмият тромпет ще просвири този септември, ИншАллах, спасете душите си -- Няма друг бог но Господ, на арабски Господ-Аллах.

153

Соня

преди 8 години

Станахме богата държава и райдаемостта пада, нормалнобогатите държави имат ниска раждаемост, бедните държави - високаИндия, Пакистан, Арабския свят, Африка са бедни и раждат многоедно време и ние бяхме бедни, баба Тонка имала осем децасега сме в клуба на богатите, жените вече не раждат

152

Анонимен

преди 8 години

КАК СИНЪТ НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ СИ КУПИ ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ЗА 7.5 МИЛИОНА ???

151

до Наблюдател

преди 8 години

Абе господине, успокойте се! Някоя снощи пак не ви е пуснала, защото не сте имали два лева да й платите кафенцето ли? Много ясно, че жените няма да правят деца след като такива като вас няма как да издържат семейство и дете. Те деца правят, но не с такива непрокопсаници като вас. За какво да ви роди дете като няма как да го издържате? За да страда? Както в джунглата и природата, женската се чифтосва с най-силния индивид, а не с мършата (такива като вас). И жените имат вина, но и мъжете също.

150

демограф

преди 8 години

По-силна икономика, по-високи доходи, по-добро здравеопазване, дългосрочна стратегия за развитие. Около тези опорни точки се обединиха депутатите'Мантра за приспиване преди смъртта.Присъдата е произнесена - демографска смърт, но с приспивателно.- Стимулиране на раждаемостта според образованието на родителите! Това е решението. Брюксел не може да каже и гък..Но, спокойно. Кой ще ни спаси..

149

Анонимен

преди 8 години

'"По-силна икономика, по-високи доходи, по-добро здравеопазване, дългосрочна стратегия за развитие. Около тези опорни точки се обединиха депутатите.."Мантра за дълбок сън...Депутатите произнесоха присъдата - демографската смърт е неизбежна.Стимулиране на раждаемостта според образованието на родителите..! Това е решението. Брюксел не може да ни каже гък...Но, КОЙ ли ще спаси българите..?

148

пенчо

преди 8 години

айде да свършва вече всичко ,че ми писна от глупости

147

123

преди 8 години

Моля, господа журналистите да престанат да наричат българите "етнос". Ние сме "народ", "нация". са "етнос". Жалко, че губят време в учене в журналистическия факултет!

146

фен

преди 8 години

Един умен мен-Каракачанов!

145

Анонимен

преди 8 години

"раждаемостта се увеличава, когато има очаквания за стабилност" Ето тук е ключа, ама вие колко пъти се почуствахте стабилно за последните 25 години...дали имаше 6 месеца общо?

144

ь

преди 8 години

за малко да станем 9 мл. през лошия социализъм !

143

Карастоян

преди 8 години

И рече Руский президент: На нас народа Ви не ни трябва. Требе ни територията Ви. Ще Ви накълцаме по малко,иначе ще трябва да Ви спретнем ново Войнишко въстание ,септемврийско в-е,деветосептемврийска революция и да Ви трепем до откат,за-да сте ни послушни. Даааа ама има Европа,има интернет ,има международно обществено мнение и ша са изложим. Затова по малко. Бавно методично,с пийниз и без гюрлутия. Отърване няма.

142

Гарван

преди 8 години

"Българският етнос изчезва! Нацията се топи с 9 души на час" Да благодарим на господа управляващите ни от 25 години за това.